Închide meniul

Golgheterul lui Dinamo, mesaj ferm după ce a marcat în remiza cu Oţelul: „E doar începutul!”

Viviana Moraru Publicat: 20 septembrie 2024, 23:30

Reclamă
Golgheterul lui Dinamo, mesaj ferm după ce a marcat în remiza cu Oţelul: „E doar începutul!

Golgheterul lui Dinamo, mesaj ferm după remiza cu Oţelul

Astrit Selmani, alături de coechipierii de la Dinamo/ Profimedia

Golgheterul lui Dinamo a transmis un mesaj ferm după remiza cu Oţelul, din etapa a zecea din Liga 1. Astrit Selmani speră să marcheze şi mai multe goluri în etapele viitoare, după startul solid de sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a remizat în deplasarea de la Galaţi, având echipa decimată de accidentări. „Câinii” au deschis scorul prin Astrit Selmani, iar Marciel a egalat pentru gălăţeni.

Golgheterul lui Dinamo, mesaj ferm după remiza cu Oţelul

Astrit Selmani a transmis că rezultatul de egalitate a fost unul corect, ţinând cont de absenţele de la Dinamo. Atacantul kosovar a declarat că jocul „câinilor” s-a îmbunătăţit de la meci la meci.

Totodată, întrebat despre cifrele sale de senzaţie, Astrit Selmani a transmis că speră ca acesta să fie doar începutul. În cele zece etape disputate, kosovarul a marcat cinci goluri şi a oferit patru pase decisive. La Galaţi, acesta a punctat din penalty, un penalty obţinut tot de el.

Voiam mai mult, dar să fim sinceri, şi ei avut ocazii. E un rezultat corect, până la urmă. Am încercat să punem presiune. (N.r. Despre cifrele sale) Cu siguranţă, am jucat zece meciuri, am realizat ceva în fiecare meci. Dar ştiu că pot face mai mult, pot da mai multe goluri, sper să fie doar începutul.

Reclamă
Reclamă

În primul meci, cu CFR Cluj, aveam alţi jucători. Jucăm altceva acum, luptăm. Muncim din greu, sper să-şi revină toţi jucătorii după pauza datorată meciurilor naţionale”, a declarat Astrit Selmani, conform digisport.ro.

„Poate câștiga Dinamo titlul?” Giani Kiriță a dat răspunsul pe loc

„Poate câștiga Dinamo titlul?” a fost întrebarea la care Giani Kiriță a dat răspunsul pe loc! Fostul jucător al echipei din Ștefan cel Mare nu s-a ferit de cuvinte.

Giani Kiriță este de părere că Dinamo se poate gândi la câștigarea titlului abia din stagiunea viitoare. Fostul jucător a transmis că, în opinia sa, echipa mai are nevoie de jucători valoroși, pentru a se putea gândi la titlul de campioană.

Reclamă

Pe parcursul campionatului, ați văzut că apar accidentări. Ai nevoie de oameni, s-a accidentat Abdallah, ai nevoie de încă un vârf, Politic la fel, în linia de mijloc… mai sunt jucători care trebuie să fie aduși. Întrebați-i pe ei despre jucători care să ajute Dinamo, este un club în construcție.

Dacă Dinamo continuă pe linia asta, iar anul ăsta nu avem emoții cu retrogradarea ori prindem chiar play-off-ul, și mai aducem niște jucători de valoare, cu siguranță putem să ne gândim la titlu sau cupe europene. Eu zic însă, mai întâi, să ne gândim la anul ăsta, de ce să stricăm ceea ce este bine?”, a spus Giani Kiriță, potrivit iamsport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:24

VIDEOFlorinel Coman, pasă decisivă pentru Al Gharafa! „Mbappe” a colaborat perfect cu Joselu

22:22

Daniel Bîrligea a marcat primul lui gol pentru FCSB! Gestul făcut imediat de atacantul roş-albaştrilor după reuşita cu RFS

22:00

Dinamo – Pelister 34-25! „Dulăii” au dat recital şi au obţinut a treia victorie consecutivă în Liga Campionilor

21:50

LIVE TEXTFCSB – RFS 2-1. Bîrligea şi Ştefănescu au marcat pe Arena Naţională! Chiricheş a reuşit o pasă decisivă

21:36

Daniel Ricciardo s-a despărţit de RB! Anunţul oficial făcut de echipa din Formula 1: „Ne va lipsi!”

21:28

„M-a surprins Gigi Becali!” Ilie Dumitrescu a văzut echipa de start a FCSB-ului şi a tras un semnal de alarmă

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și