Închide meniul

Adrian Mutu a anunțat două transferuri de top la Rapid. „Mâine dimineață semnează!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 iunie 2022, 19:18

Adrian Mutu a anunțat două transferuri de top la Rapid. „Mâine dimineață semnează!

Andorra - România LIVE VIDEO | Adrian Mutu, mesaj pentru "tricolori" înainte de startul preliminariilor EURO 2024

Adrian Mutu / Hepta

Adrian Mutu a anunțat că Rapid va oficializa alte două transferuri, după ce giuleștenii l-au prezentat deja pe Paul Iacob. „Briliantul” a dat asigurări că noii jucători vor semna contractul în următoarele ore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid e interesată de Vali Costache, de la CFR Cluj, și are si alte nume importante pe listă.

Adrian Mutu a anunțat două transferuri de top la Rapid

”Sper să mai vină jucători. O să vedeți mâine că deja vin alți doi jucători. Paul Iacob a venit deja. Încercăm să facem o echipă competitivă, să fie concurență între jucători, pentru că asta ar da valoare lotului.

Le mulțumesc jucătorilor care au plecat, pentru efortul depus pentru Rapid și baftă în continuare. Mâine dimineață semnează, sper să semneze. Da, Vali Costache e o opțiune. În știu, e un jucător valoros. Nu pot să vă spun postul, vedeți mâine”, a spus Adrian Mutu.

Giuleştenii se pregătesc pentru noul sezon, în care vor celebra centenarul. Astfel, gruparea patronată de Dan Şucu şi Victor Angelescu are obiective uriaşe, motiv pentru care vrea ca Adrian Mutu să aibă la dispoziţie cei mai buni jucători.

Reclamă

Dan Şucu asigură un buget consistent pentru Rapid, iar Daniel Niculae, directorul general al clubului, are posibilitatea de a face transferuri de top.

Rapid îl vrea pe George Pușcaș

George Puşcaş se află pe lista Rapidului, potrivit gsp.ro. Atacantul convocat de Edi Iordănescu pentru bătăliile din Nations League încă mai e sub contract cu Reading, grupare din Championship. Sezonul trecut, acesta a evoluat la Pisa, în Serie B, unde a ratat promovarea în Serie A.

Rapid l-ar vrea sub formă de împrumut. Un transfer definitiv este exclus din cauza salariului uriaş, care ajunge la un milion de euro anual.

Reclamă 4 / 0/3

Cotat la 3.5 milioane de euro pe site-urile de specialitate, George Puşcaş a evoluat în 49 de meciuri sezonul trecut, pentru Reading şi Pisa. Acesta a marcat 10 goluri şi a oferit 3 pase decisive.

Sursa citată anunţă că Florin Andone (29 ani), aflat sub contract cu Brighton, și Kevin Luckassen (28 ani), atacantul lui Kayserispor, sunt şi ei pe lista Rapidului

Rapid a renunţat la 8 jucători

Nu mai puţin de opt jucători au părsit Giuleştiul. Mulţi dintre ei au contribuit la revenirea giuleştenilor pe prima scenă a fotbalului românesc.

Hlistei (27) 85 meciuri / 32 goluri
Goge (30) 132 meciuri / 50 goluri
Dandea (34) 50 meciuri / 3 goluri
Bălan (32) 56 meciuri / 18 goluri
Carnat (24) 22 meciuri / 3 goluri
Alami (29) 23 meciuri / 3 goluri
Costin (37) 40 meciuri / 1 gol
Leasă (23) 2 meciuri / 0 goluri

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și