Închide meniul

Gigi Becali a pus tunurile pe Vasile Dîncu: „Șmecheri sunt ăia care consumă din banii statului!”. Ce se întâmplă cu plângerile penale

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 mai 2022, 9:08

Gigi Becali a pus tunurile pe Vasile Dîncu: „Șmecheri sunt ăia care consumă din banii statului!. Ce se întâmplă cu plângerile penale

Gigi Becali a pus tunurile pe Vasile Dîncu după ce nu a fost primit în Ghencea

Gigi Becali este patronul lui FCSB / Hepta

Gigi Becali a pus din nou tunurile pe Vasile Dîncu, după ce Ministrul Apărării Naţionale nu a ajutat-o pe FCSB să revină în Ghencea. Patronul vicecampioanei României nu uită şi nu iartă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera vrea, în continuare, ca echipa lui să fie primită pe stadionul care a costat aproape 100 de milioane de euro. Becali l-a ironizat pe Dîncu, dar a anunţat că nu mai este dispus să îi facă plângeri penale.

Gigi Becali a pus tunurile pe Vasile Dîncu

Spuneam și eu așa, când eram ofticat. Spuneam, dar nu fac eu plângeri penale. Nu sunt eu șmecher, șmecherii sunt ăia care pot hotărî să facă ce vor ei pe bunurile statului.

Șmecherii sunt ăia care consumă din banii statului fără să le permită legea. Eu nu sunt șmecher, n-am cum să fiu șmecher. Cum să fiu șmecher dacă tot timpul sunt bătut de autorități. Șmecherii nu sunt bătuți, șmecherii au legătura cu autoritățile, cu securitatea, eu sunt șmecher doar din gură”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Omul de afaceri a vorbit despre sumele uriaşe pe care le-a adus la bugetul de stat. Şi-a făcut calculelel şi anunţă că, din momentul în care a preluat-o pe FCSB, a adus în ţară 200 de milioane de euro.

Reclamă

Eu am adus 200 de milioane de euro în România, cifra de afaceri, am adus din Europa 200 de milioane (n.r. – euro).

N-am băgat niciun ban în buzunar. Ca dovadă că societatea mi-e datoare, eu n-am băgat niciun ban în buzunar. Eu am retras banii, dar apoi iar a trebuit să bag iar„, a mai spus patronul lui FCSB.

Vasile Dîncu a dezvăluit ce trebuie să facă FCSB pentru a fi primită pe Stadionul Steaua

Ministrul Apărării Naţionale a venit cu noi lămuriri şi a anunţat ce trebuia să facă Gigi Becali şi Mihai Stoica pentru a nu intra în conflict cu conducătorii Armatei.

Reclamă 4 / 0/3

Dîncu le-a transmis conducătorilor de la FCSB că ar fi trebuit să facă o cerere la Minister, astfel încât să existe o hotărâre de Guvern.

FCSB-ul, ca să joace în Ghencea, ar fi trebuit nu facă presiuni prin mass-media sau să-l înjure pe ministrul Apărării Naționale, ci să încerce să facă o cerere la Minister, care ar fi însemnat o hotărâre de Guvern, pentru că, astăzi, Steaua este o unitate militară, fiind proprietatea Ministerului Apărării. Trebuia făcută o hotărâre de Guvern. Dura mai mult dacă făceau din timp. Poate se aproba acest lucru în ședința de Guvern„, a declarat Vasile Dîncu pentru euronews.ro.

A fost „război” deschis între şefii MApN şi conducătorii vicecampioanei României. Vasile Dîncu a avut o reacţie acidă şi după mesajul vehement primit de la căpitanul lui FCSB, Florin Tănase.

Şi Mihai Stoica i-a oferit o replică tăioasă lui Vasile Dîncu, după ce ministrul Apărării a spus că Florin Tănase nu a investit în stadion. Managerul general al FCSB e de părere că afirmațiile lui Vasile Dîncu sunt ”bazaconii” și că ar trebuie să se înceteze cu astfel de lucruri.

Mihai Stoica: „Chiar nu încetăm odată cu bazaconiile astea?”

Eu am văzut răspunsuri oficiale din care nu am înțeles nimic, foarte multe răspunsuri. Nici din ce a spus domnul ministru nu am înțeles nimic.

N-are nicio logică… noi suntem poporul român, Tănase e poporul român. Nu știu ce vrea Dîncu, probabil nu vrea să jucăm acolo și să producă o pagubă la buget acest stadion. Dar dacă nu e problemă, că în buget încape orice… 600 de inși care au ales să meargă acolo.

Ce mi-aș dori, ca să se înțeleagă, e ca ei să promoveze. Țineți minte că Rapid când juca în C umplea Regia. Rapid e echipa suporterilor, FCSB e echipa suporterilor pentru numele lui Dumnezeu. CSA a jucat cu Slobozia, au venit 600 de suporteri.

Reclamă

Se va ține cont de comunitate pe Giulești și nu vom juca acolo, la fel s-ar întâmpla și când va fi gata stadionul lui Dinamo. Cum să nu fie FCSB Steaua. Eu sunt în club din 2002 și am fost în tur în perioada aia, am rămas în retur tot noi în prima ligă… dar atât timp cât iese ministrul apărării și spune că nu sunt și banii lui Tănase. Noi plătind taxe pentru salariul lui Tănase. Chiar nu încetăm odată cu bazaconiile astea?”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” Vezi toate știrile
Citește și