Închide meniul

Iulian Miu i-a răspuns lui Mihai Stoica. „Ce plângere?” Ce spune oficialul CSA Steaua despre șansele ca FCSB să revină în Ghencea

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 mai 2022, 23:32

Iulian Miu i-a răspuns lui Mihai Stoica. „Ce plângere? Ce spune oficialul CSA Steaua despre șansele ca FCSB să revină în Ghencea

Stadionul Ghencea

Imagine cu stadionul Ghencea / frf.ro

Iulian Miu i-a răspuns lui Mihai Stoica, cel care a anunțat că FCSB a depus cerere oficială să joace în Ghencea. Oficialul CSA Steaua a reacționat ironic după ce MM a spus că echipa lui Gigi Becali e gata să facă plângere penală, dacă nu primește vreun răspuns de la Clubul Armatei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Aşteptăm să vedem. Nu am văzut nicio solicitare şi nu e treaba mea să văd solicitările. Eu nu am văzut. Să vedem oficial şi după mai discutăm. Vine o solicitare, se analizează şi se dă un răspuns. N-a venit nimic. Nu ştiu, n-am văzut. Sunt atâtea stadioane. Au făcut solicitări la mai multe stadioane, e dreptul lor să facă.

Iulian Miu i-a răspuns lui Mihai Stoica

Sunt acolo oameni care conduc şi ştiu exact ce au de făcut. Aşteptăm să vedem ce se va întâmpla. Ce plângere? Nu mă pricep.

Steaua e într-un moment formidabil, din punctul meu de vedere. Creştem copii, avem o academie senzaţională şi lucrurile vor intra… Vor fi din ce în ce mai bine. Să tragem aer în piept, să fim calmi.

Vedem, aşteptăm solicitări şi se va lua o decizie, clară şi concretă. Să se ia decizia. Să se facă solicitarea. Şi eu pot spune orice. Vrei să spun că am făcut şi eu solicitare să urc nu ştiu unde? După sărbători, vreau să fiu mai bun şi mai liniştit. Şi eu aş vrea să mă duc undeva unde s-a făcut ceva pe bani publici. Aici sunt nişte procese care sunt încă pe rol, se judecă şi atunci lucrurile sunt clare”, a spus Iulian Miu, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica: „Dacă nu primim răspuns, facem plângere penală!

Mihai Stoica a anunțat că cererea oficială a FCSB-ului a fost înaintată în cursul zilei de marți. Roș-albaștrii sunt dispuști să facă plângere penală împotriva CSA ca să joace din nou în „Templul fotbalului românesc”.

Noi am făcut adrese, le-am trimis cu executori judecătoreşti, oferta scrisă cu sumă dublu faţă de cât plătim pe Arena Naţională. Cineva refuză zeci de mii dacă nu ne lasă să jucăm acolo.

Să vedem cum se refuză. Doar către Ghencea am trimis. Să vedem ce spun, adică cine îşi poate permite să facă o gaură în bugetul statului de câteva bune zeci de mii, pe un stadion care eu cred că… ştiu ce se întâmplă.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă nu primim răspuns, facem plângere penală, indiscutabil. Toată lumea, absolut toată lumea, spune că trebuie să jucăm acolo, pentru că e un bun făcut din banii noştri, un stadion făcut din bani publici, şi cineva nu vrea”, a spus Mihai Stoica, potrivit sursei citate anterior.

Anghel Iordănescu vrea „finala” FCSB – CFR Cluj în Ghencea

Fostul mare antrenor român consideră că posibila „finală” pentru titlu ar trebui să primească „undă verde” pentru a se disputa în Ghencea sau Giulești. Derby-ul FCSB – CFR Cluj rămâne în continuare fără locație. Iordănescu a spus că nu înțelege de ce fotbalul primește astfel de piedici.

„Poziția Ministrului n-am s-o comentez, nu îmi stă în caracter să comentez poziția unui Ministru, chiar fiind el Ministru al Apărării (n.r. – Vasile Dîncu) și eu general în rezervă. Cred că trebuie să înțelegem cu toții că este vorba de banii publici și este vorba de sport, de fotbal.

Până la urmă este și o performanță să joci pe un stadion cu 50.000 de oameni. Se poate juca pe Ghencea, se poate juca pe Giulești pentru că fotbalul e un sport iubit de toată lumea. Și ne-am dori să se joace acolo unde condițiile sunt cele prielnice.”, a spus Anghel Iordănescu.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și