Închide meniul

Mihai Stoica, explicaţii incredibile despre schimbarea lui Florinel Coman: „Gigi Becali nu a intervenit deloc la meciul ăsta!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 mai 2022, 23:53 / Actualizat: 7 martie 2024, 19:05

Mihai Stoica, explicaţii incredibile despre schimbarea lui Florinel Coman: „Gigi Becali nu a intervenit deloc la meciul ăsta!

Mihai Stoica a vorbit despre lista jucătorilor pe care FCSB a trimis-o la UEFA

Mihai Stoica a făcut un anunţ şi despre transferuri / Profimedia

Mihai Stoica, explicaţii incredibile despre schimbarea lui Florinel Coman! Mihai Stoica a spus că Florinel Coman nu a fost schimbat de Gigi Becali în derby-ul cu Universitatea Craiova, câştigat de FCSB cu scorul de 1-0. Florinel Coman a fost schimbat în minutul 37 cu Ianis Stoica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După Gigi Becali, care a spus că nu a făcut nicio schimbare în derby-ul cu Universitatea Craiova, a venit rândul lui Mihai Stoica să spună că Toni Petrea a decis tot în victoria uriaşă a celor de la FCSB pe Ion Oblemenco. Cea mai suprinzătoare mutare a fost scoaterea din teren a lui Florinel Coman după numai 37 de minute.

Mihai Stoica, explicaţii incredibile despre schimbarea lui Florinel Coman: „Gigi Becali nu a intervenit!”

Dacă Hagi l-a schimbat pe Sali, tot Gigi l-a schimbat? Nu a intervenit Gigi Becali la meciul ăsta deloc. Coman a zis că nu mai poate, simptomatologie era de spasm muscular şi a zis să nu forţeze. Azi, medicul nostru i-a făcut o ecografie la club, care nu a relevat nimic, doar că e foarte posibil ca aceste simptome să fie date de o problemă la spate, de un blocaj lombar.

Eu am chestia asta mereu, mă simt ca şi cum aş avea ruptură, dar e spatele. Avem oameni care se ocupă cu deblocarea lui. Dacă e spatele, în două zile se poate antrena normal. Sper să fie asta ca să poată juca”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Gigi Becali nu a înţeles mutările lui Toni Petrea

La rândul său, Gigi Becali s-a arâtat contrariat de decizia lui Toni Petrea de a-l schimba pe Ianis Stoica cu Ivan Mamut.

Reclamă

Face Dumnezeu, ce să mai facă echipa? Ce încredere să am în echipă când îmi arată Dumnezeu că dă cu călcâiul Mamut. Nu avea logică schimbarea lui Toni Petrea, să intre Mamut. Nu avea logică. Tavi Popescu nu prea făcea faza defensivă, era în degrinogladă… atunci ce a spus Toni Petrea, să bag un atacant.

Mamut are contract pe 2 ani, plus încă unul. Dacă luăm campionatul şi Dumiter, şi Mamut… Dumiter a dat gol în ultima secundă cu Piteştiul. Dacă luăm campionatul sigur vom intra în Europa League şi sunt câteva milioane. Nu mai contează o cheltuială de câteva sute de mii de euro. Îi voi prelungi contractul şi lui Dumiter.

Aseară Tavi Popescu a fost foarte slab. Nu există tactică anti-Tavi, nu există. Cum se zicea, pentru Messi nu există antidot, aşa e şi cu Tavi. Aseară nu a fost în apele lui.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă el nu merge, şi echipa gâfâie. Dacă rezolvă jocul, rezolvă meciurile. Dacă aveam un Tavi şi pe dreapta, vai de capul meu!”, a spus şi Gigi Becali la Pro Arena.

Ilie Dumitrescu nu crede că Florinel Coman a fost schimbat de Toni Petrea

Florinel Coman a fost folosit titular ca vârf împins, însă prestaţia sa a părut să-l fi nemulţumit pe patronul FCSB, care ar fi decis să îl schimbe. Un alt motiv din spatele deciziei poate fi şi faptul că fotbalistul și-a revenit după o accidentare de lungă durată, iar Toni Petrea nu a vrut să rişte.

”N-am înțeles-o, n-am cum să-mi explic. Doar dacă a avut o problemă medicală. E clar că nu e făcută de Petrea schimbarea. Poți să-l pui pe Coman în stânga, Tănase nouă fals și Tavi inter, poți să mai lași câteva minute”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și