Închide meniul

Delegaţia României pentru Campionatele Europene de Înot (17-23 iunie, AntenaPLAY). David Popovici e în capul listei

Publicat: 22 mai 2024, 18:39

Reclamă
Delegaţia României pentru Campionatele Europene de Înot (17-23 iunie, AntenaPLAY). David Popovici e în capul listei

Delegaţia României pentru Campionatele Europene de Înot (17-23 iunie, AntenaPLAY)

David Popovici, înaintea unei probe - Profimedia Images

Delegaţia României pentru Campionatele Europene de Înot va fi formată din 7 sportivi, care vor fi conduşi de patru antrenori. Competiţia va avea loc în perioada 17-23 iunie şi va fi transmisă live în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai important component al delegaţiei noastre este evident David Popovici, care a ales să meargă la Europenele de la Belgrad, pentru a se şi pregăti pentru Jocurile Olimpice, unde speră să fie în formă maximă pentru a trage la medalii.

Delegaţia României pentru Campionatele Europene de Înot (17-23 iunie, AntenaPLAY)

Tocmai de aceea, cel mai probabil, David Popovici va participa în Serbia doar la cele două probe preferate, de 100 de metri liber şi 200 de metri liber, acolo unde va lupta pentru medalii.

Dinu Patrick, Mihai Gergely, George Raţiu, Richard Szylagi, Denis Popescu şi Aissia Priecariu sunt ceilalţi şase sportivi din România care vor fi prezenţi la Campionatele Europene. Ei vor fi însoţiţi de patru antrenori, Adrian Rădulescu, Răzvan Florea, Bogdan Stroe şi Antrei Pinticanu.

David Popovici, pregătit pentru Campionatele Europene de Înot

„Mă bucur că am reuşit chiar de acum, din aprilie, dar obiectivul principal a fost să mă calific pentru Europene, ceea ce am şi făcut. O să tot cobor, dacă nu de la următoarea competiţie, în două, în trei sau poate chiar la următoarea cursă.

Reclamă
Reclamă 4

Dar nu-mi fac griji. Nici acum nu m-am gândit niciun pic la timp, ci pur şi simplu la ce am eu de făcut. Adică, stresându-te în legătură cu timpul pe care poate sau poate nu o să-l faci, nu te ajută cu absolut nimic”, spunea Popovici, cu o lună în urmă, după cele 4 medalii de aur câştigate la Campionatele Naţionale.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:55

Simona Halep, discurs uriaş în prezenţa lui Andre Agassi şi Steffi Graff: „O să fac tot ce pot să ne bucurăm din nou de victorii”

21:45

LIVE TEXTItalia – Albania 0-0. Campioana en-titre şi-a început misiunea infernală de a-şi apăra trofeul

21:41

„Unde e adevărul?” Mihai Stoichiță a răbufnit înainte de România – Ucraina! Comparație între tricolori și naționala Scoției

21:28

Panică pentru Spania, înaintea duelului „de foc” cu Italia! Doi titulari s-au accidentat în victoria categorică cu Croaţia

21:26

Noul antrenor de la Brighton a intrat în istoria Premier League! Recordul fabulos doborât de Fabian Hurzeler

21:14

România, singura națională care a învins Elveția în ultimele 15 meciuri! Cum arată parcursul selecționatei lui Murat Yakin

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și