Închide meniul

Ce le cere Ionela Cozmiuc românilor, înainte de Jocurile Olimpice 2024: „Avem rugămintea asta!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 aprilie 2024, 15:13

Ce le cere Ionela Cozmiuc românilor, înainte de Jocurile Olimpice 2024: „Avem rugămintea asta!

Ce le cere Ionela Cozmiuc românilor, înainte de Jocurile Olimpice 2024 de la Paris

Ionela Cozmiuc, la o competiţie / Profimediaimages

Ce le cere Ionela Cozmiuc românilor, cu două luni şi jumătate înainte de a se da startul la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris. Canotoarea în vârstă de 29 de ani speră ca atât ea, cât şi ceilalţi componenţi din Team România, să fie lăsaţi să se antreneze în cele mai bune condiţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Canotoarea Ionela Cozmiuc a declarat că îşi propune să câştige cea mai strălucitoare medalie la Jocurile Olimpice de la Paris, iar apoi să devină mămică.

Ce le cere Ionela Cozmiuc românilor, înainte de Jocurile Olimpice 2024 de la Paris

Căsătorită cu Marius Cozmiuc, de asemenea component al lotului olimpic de canotaj al României, Ionela Cozmiuc a explicat că se vor retrage împreună din activitatea sportivă după JO de la Paris, însă nu exclude să revină la un moment dat.

Noi la Paris avem acelaşi obiectiv ca orice sportiv de înaltă performanţă care participă la Jocurile Olimpice, adică ne dorim să câştigăm cea mai strălucitoare medalie. Apoi eu îmi doresc să intru în lumea mămicilor, ca să spun aşa. Ăsta este planul. Acum ne bucurăm de ultimele luni de cantonament. Nu ştiu cât de dor o să ne fie de canotaj… dacă prin 2026 o să ne vedeţi din nou pe lacul Snagov să nu vă miraţi. S-au mai întors sportivi… deci dacă o să ne fie foarte dor, vom reveni„, a spus ea, potrivit agerpres.ro.

Tripla campioană mondială la dublu vâsle feminin, categorie uşoară, îi roagă pe locuitorii din zona lacului Snagov să nu îi deranjeze cu şalupele în timpul antrenamentelor până la Jocurile Olimpice.

Reclamă

Avem rugămintea pentru cei cu şalupe să ne lase şi pe noi două ore dimineaţa şi două ore după-amiaza să ne antrenăm pe lac în linişte. Sau măcar dacă se întâmplă să fim în acelaşi timp pe apă, să încetinească atunci când ne văd. Ne-am pregătit şi în Italia şi acolo nu am întâlnit şalupe de calibrul acesta cum vedem pe lacul Snagov„, a spus ea.

„Noi în familie ne dorim să luăm câte o medalie, dar consider că sunt şanse şi de mai multe la Paris”

Ionela Cozmiuc şi colegii săi din lotul olimpic au plantat copaci în pădurea Snagov în cadrul unei acţiuni organizate de Federaţia Română de Canotaj şi Regia Naţională a Pădurilor Romsilva.

Am fost şi am văzut puieţii pe care i-am plantat în trecut în Pădurea Snagov, iar mulţi dintre ei s-au prins. Aşa că e un semn bun şi vom continua să plantăm. Nouă nu prea ne plac oraşele aglomerate, aşa că ne-am făcut planuri să ne întoarcem la Suceava după ce încheiem cu activitatea sportivă„, a explicat Ionela Cozmiuc.

Reclamă 4 / 0/3

Soţul său, Marius Cozmiuc, a declarat că a participat de fiecare dată cu plăcere la acţiunile de împădurire.

Este bine în viaţă să plantezi măcar un copac, dar noi facem asta în fiecare an. Am plantat mulţi prin această campanie a noastră, Pădurea Campionilor. O facem de fiecare dată cu mare drag pentru că ştim cât este de important. Noi ne antrenăm aici, dar am ieşit şi cu bicicletele în pădure şi simţi cum te încarci cu energie„, a precizat el.

În timpul plantării, canotorul a rupt cazmaua şi s-a amuzat de această întâmplare: „Adversarii să fie atenţi pentru că sunt foarte bine pregătit”.

Noi în familie ne dorim să luăm câte o medalie, dar consider că sunt şanse şi de mai multe la Paris. Pentru că ne dorim să încheiem această activitate cu un rezultat cât mai bun la Jocuri„, a mai declarat Marius Cozmiuc, medaliat cu argint la JO de la Tokyo la dublu rame.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și