Închide meniul

”Apelează la Iohannis!” Răspunsul primit de Alina Crăciun de la Consulatul României din Italia. Românca poate rămâne pe stradă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 mai 2020, 13:26

”Apelează la Iohannis!” Răspunsul primit de Alina Crăciun de la Consulatul României din Italia. Românca poate rămâne pe stradă

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru

Alina Crăciun trebuie să apeleze la președintele Iohannis

Zborurile dinspre Italia continuă să fie suspendate și pe durata stării de alertă. Jucătoarea care a îmbrăcat și tricoul naționalei nu poate reveni în țară decât cu mașina. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alina Crăciun, izolată în Italia

"Cei de la Consulatul României nu au venit cu nicio soluție, ni s-a spus să nu mai sunăm pentru că ei ne au deja pe lista lor de așteptare. Ni s-a spus să apelăm la domnul Iohannis, poate el poate face ceva. Poate pune la dispoziția noastră o aeronavă să ne aducă în țară.

Pe site-ul consulatului sunt numere de urgență pentru situația asta, cu COVID-19. Numerele acelea pentru mine, până în momentul de față, au fost degeaba pentru că am sunat și nu am fost ajutată absolut deloc" a declarat Alina Crăciun pentru Digi 24.

Sportiva din România și-a dorit să se întoarcă în țară de îndată ce, în Italia, au fost raportate primele cazuri de infectări. Conducătorii clubului nici nu au vrut să audă de așa ceva.

"Ni s-a râs în față în momentul în care am spus că vreau să plec, în acel moment granițele nu erau blocate. Ni s-a râs în față și ni s-a spus că acest virus nu este atât de grav, că este doar o spălare pe creier și că nu o să fiu afectată pentru că sunt tânără și nu am alte boli", a mai spus jucătoarea care a jucat și la Passalacqua Transporti Ragusa.

Reclamă

Salariul pe ultimele trei luni i-a fost înjumătățit. Alina Crăciun riscă să rămână și fără locuință!

"În momentul de față cei de la club pun presiune foarte mare pe mine pentru a părăsi locația în care stau și țara fără să mai ajute în vreun fel. Mă șicanează, suntem într-o situație critică. Putem rămâne fără acoperiș în orice moment, putem rămâne pe stradă", a dezvăluit Crăciun pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și