Închide meniul
Video

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 11 iunie

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 iunie 2024, 17:16

Reclamă

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update 11 iunie! Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei, de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naţionala României a susţinut primul antrenament după ce a ajuns la Würzburg, în Germania. Tricolorii au intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru EURO 2024. Fanii au luat cu asalt baza în care s-au cazat jucătorii convocaţi de Edi Iordănescu.

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update 11 iunie

1. A fost nebunie la primul antrenament al României din Germania! Mii de fani au venit să îi vadă pe tricolori, cu o săptămână înainte de debutul la EURO 2024. „Este un sentiment de mândrie„, a reacţionat Radu Drăguşin.

2. Mircea Lucescu le-a explicat italienilor de ce nu a mai ajuns Răzvan Lucescu la Cagliari. Antrenorul care a câştigat titlul cu PAOK a fost întors din drum de fanii fanatici din Grecia.

3. Pe AS.ro afli şi cine este jucătorul care s-a despărţit de CFR Cluj. Dan Petrescu vrea să atace titlul şi continuă „curăţenia” în lot.

Reclamă
Reclamă 4

4. David Popovici este vedeta României la Campionatele Europene de Nataţie, competiţie transmisă live de AntenaPLAY în perioada 17-23 iunie. Delegaţia tricoloră va fi formată din 11 sportivi.

5. Florentin Petre revine la Dinamo, după ce a promovat-o pe Unirea Ungheni în Liga 2! Va fi noul antrenor secund al lui Zeljko Kopic.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul AntenaSport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:16

EXCLUSIVCe schimbări pregăteşte Edi Iordănescu, în primul 11, pentru România – Belgia. Două dileme înaintea confruntării de la EURO 2024

23:55 20 iun.

Spania – Italia 1-0! Ibericii au obţinut calificarea în optimile EURO 2024! Cum arată clasamentul în Grupa B

23:40 20 iun.

Pedri a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo! Performanţă impresionantă reuşită de starul Barcelonei în Spania – Italia

23:33 20 iun.

Dumitru Dragomir a dezvăluit lovitura dată de Gigi Becali, cu care a asigurat viitorul FCSB-ului: „O să îl bată şi pe Gică Hagi!”

22:35 20 iun.

David Popovici ştie cum va aborda finala la 200m liber: „A funcţionat mereu”. Campionatele Europene de înot sunt în AntenaPLAY

22:33 20 iun.

EXCLUSIVViaţa bate filmul în Wurzburg! Ionel Mager a fost copil de mingi pentru „eroii de la Sevilla”, iar fiul lui a jucat cu Adeyemi

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și