Închide meniul
Foto

Rivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?”

Publicat: 7 mai 2024, 17:09

Reclamă
Rivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?”

Rivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala!

Serena Williams şi Maria Sharapova, la Met Gala / colaj Profimedia Images

Rivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Serena Williams şi Maria Sharapova au atras toate privirile la evenimentul anului de la New York.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şi sora Serenei Williams, Venus, a fost prezentă la eveniment. Sharapova a dat nas în nas cu Venus şi a întrebat-o unde e Serena. Rusoaica a ţinut să facă o poză şi cu marea ei rivală, Serena Williams.

Rivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala!

Unde e Serena? Serena, unde ești? Te găsim noi. O să o găsim”, a spus Maria Sharapova, în timp ce se filma alături de Venus.

Venus, am găsit-o pe Serena. Uite-o aici. Unde ești, Venus? Hei. Ne distrăm fără tine”, a spus ulterior Sharapova. Serena a intervenit imediat: „Venus, unde ești? Te căutam”.

Maria Sharapova a avut în trecut o relaţie cu tenismenul bulgar Grigor Dimitrov. Mădălina Ghenea a anunţat, recent, despărţirea de bulgar. Şi despre Serena Williams s-a scris că ar fi avut o relaţie în trecut cu Grigor Dimitrov.

Reclamă

Serena Williams şi Maria Sharapova s-au întâlnit de 22 de ori în timpul carierelor lor în tenis. Serena a câştigat 20 dintre dueluri, doar de 2 ori reuşind să fie învingătoare Sharapova.

„Mă urăsc pentru că le-am făcut asta!” Serena Williams, „demolată” de Simona Halep în doar câteva cuvinte

Serena Williams a fost „demolată” de Simona Halep în doar câteva cuvinte. Totul după ce câştigătoarea a 23 de turnee de Grand Slam a avut o reacţie incredibilă la scurt timp după ce românca a fost suspendată 4 ani în scandalul de dopaj.

8 este un număr mai bun”, a scris Serena, făcând referire la titlurile pe care le-ar fi putut avea la Wimbledon, dacă Simona Halep nu s-ar fi impus în finala din 2019.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a oferit un interviu pentru jurnaliştii din Statele Unite şi nu s-a ferit să comenteze postarea Serenei. A avut un discurs fără precedent.

Cred că toată lumea are dreptul să mă judece pentru că Tribunalul a decis că sunt vinovată. Cineva mi-a spus astăzi că mă urăsc acei jucători pe care i-am bătut”, a spus Simona Halep pentru frontofficesports.com.

Simona a vorbit şi despre momentul în care a primit verdictul de la ITIA. A recunoscut că a fost în stare de şoc când a aflat verdictul.

Nu îmi venea să cred că m-au suspendat timp de patru ani”

Eu am fost încrezătoare după ce am fost audiată pentru că erau atât de multe lucruri care nu aveau sent şi nu erau corecte. Când am primit decizia am fost complet şocată.

Nu îmi venea să cred că m-au suspendat timp de patru ani, din moment ce am aflat că am găsit sursa contaminării şi sângele meu era total normal. Nu au găsit nimic în sângele meu.

Este o nebunie că au luat această decizie. M-au judecat pe scenarii, nu există nicio dovadă. Este pur şi simplu o nebunie.

Din punct de vedere mental, a fost un dezastru pentru mine pentru că nu mă așteptam la așa ceva. Întotdeauna am fost atentă și nu am luat niciodată ceva fără să verific. Deci, este un șoc”, a mai spus Simona Halep.

Reclamă
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semenază în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 13:17 Oțelul – U Cluj LIVE SCORE (14:30). Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene. Echipele probabile 12:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” Vezi toate știrile
Citește și