Închide meniul

România – Belgia, la EURO 2024 | David Popovici, mesaj superb pentru tricolori înainte de meciul care ne poate duce în „optimi”

Alex Ioniță Publicat: 22 iunie 2024, 17:08

Reclamă
România – Belgia, la EURO 2024 | David Popovici, mesaj superb pentru tricolori înainte de meciul care ne poate duce în optimi”

România - Belgia, la EURO 2024 | David Popovici, mesaj superb pentru tricolori înainte de meciul care ne poate duce în „optimi”

David Popovici, în timpul unui interviu

România – Belgia, la EURO 2024 | David Popovici a avut mesaj superb pentru tricolori! Marele nostru campion a vorbit despre echipa națională a României, după ce s-a întors de la Campionatele Europene de natație de la Belgrad. Cursele lui Popovici au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România și Belgia se vor duela sâmbătă, în etapa a 2-a a grupei E de la EURO 2024. Cu o victorie, tricolorii lui Edi Iordănescu se vor califica în optimile turneului final din Germania. Marele meci va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

România – Belgia, la EURO 2024 | David Popovici, mesaj superb pentru tricolori înainte de meciul care ne poate duce în „optimi”

Înainte de partida cu vedetele lui Domenico Tedesco, David Popovic a transmis că va urmări cu interes partidele tricolorilor, chiar dacă până acum nu a avut timp să urmărească turneul final.

Totuși, înotătorul nostru a ținut să menționeze că s-a bucurat pentru victoria istorică cu Ucraina și le-a urat mult succes jucătorilor lui Edi Iordănescu, pentru partidele ce urmează.

„Mult succes. M-am bucurat pentru ei, nu am apucat să urmăresc meciurile. Le urez mult succes, să ţină capul sus. Voi urmări cu interes. Nu ştii atât de multe despre fotbal, mă bucur pentru performanţa lor şi Bravo lor! Baftă”, a spus David Popovici, la întoarcerea în țară.

Reclamă
Reclamă 4

La Campionatele Europene de natație, David Popovici a cucerit două medalii de aur: la proba de 100m liber și la cea de 200m liber. După aceste performanțe, pentru înotător urmează pregătirile pentru Jocurile Olimpice de la Paris.

Reacţia lui David Popovici când a aflat că a înotat timp de 100 m în interiorul recordului mondial

Reacţia lui David Popovici când a aflat că a înotat timp de 100 m în interiorul recordului mondial al probei de 200 m, la Campionatele Europene a venit. Campionul nostru a fost surprins de evoluţia avută live în AntenaPLAY.

David Popovici pleacă de la Belgrad cu două medalii de aur, la probele sale favorite de 100 şi 200 m liber. Dacă la 100 de m a fost la 8 sutimi de recordul mondial, el a înotat prima jumătate a probei de 200 m în interiorul recordului mondial, pe care nu l-a doborât însă.

Reclamă

„Înot la fel cum mă antrenez. Nu a fost nimic special, nu am avut un timp setat. Am înotat cum am putut. Am fost în record timp de 100 de metri? Sună bine, îmi place asta”, a spus Popovici, citat de len.eu.

Popovici a încheiat proba cu titmpul 1:43.13, în timp ce al doilea clasat, Danas Rapsys, din Lituania, a avut 1:45.65 (+2.52). Pe locul trei s-a clasat elveţianul Antonio Djakovic (1:46.32).

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:56

„Incredibil! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!” Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

22:52

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Ce se întâmplă cu noul atacant al campioanei

22:31

Sepsi a condus-o pe Ferencvaros cu 4-0, însă scorul final a surprins pe toată lumea! Ce a reușit campioana din Ungaria

22:30

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

22:14

„Mitralieră atomică!” Gigi Becali, „cucerit” de Alex Băluță! Pe ce poziție va juca la FCSB, după venirea lui Marius Ștefănescu

21:42

FotoTricolorii au început antrenamentele pentru România – Olanda! Cum se pregătesc elevii lui Edi Iordănescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și