Închide meniul
VIDEO

Olimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni

Dan Roșu Publicat: 24 aprilie 2024, 10:24

Reclamă
Olimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt fără să fie atins de nimeni

Olimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu

Accidentarea lui Olimpiu Moruţan - Profimedia Images

Olimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial a fost făcut de clubul internaţionalului român, Ankaragucu, care susţine că mijlocaşul se va opera curând după ruptura la tendonul lui Ahile suferită în meciul cu Beşiktaş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul de 24 de ani cotat la 4 milioane de euro a fost scos cu targa de pe teren pe finalul meciului cu Beşiktaş. Românul s-a accidentat fără să fie atins de niciun adversar.

Intră aici pentru a vedea accidentarea lui Moruţan (minutul 08:40)

Olimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu

În minutul 82, într-o fază banală de joc, Moruţan a vrut să respingă cu capul o minge, dar când a încercat să sară, a căzut subit, fiind rapid înconjurat de colegi, înainte să fie scos cu targa de pe teren.

„După primele examinări, Olimpiu Moruţan, care a fost accidentat în timpul meciului cu Beşiktaş, a suferit o ruptură tendonului lui Ahile. Jucătorul nostru va suferi o operaţie cât de curând”, se arată în comunicatul oficial al clubului Ankaragucu.

Reclamă

Moruţan a fost dus de urgenţă la spital, fiind preluat de o ambulanţă după ieşirea de pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

Declaraţiile antrenorului lui Ankaragucu despre Moruţan

Antrenorul lui Ankaragucu, Emre Belezoglu, declara imediat după meci că Moruţan era suspect de ruptură a tendonului lui Ahile. Recuperarea în cazul acestei accidentări durează circa 6 luni.

„Dacă este vorba despre o ruptură a tendonului, recuperarea va dura aproximativ șase luni. Sper că nu este vorba despre asta, însă dacă este, este un jucător cu un caracter puternic și va reveni foarte puternic”, a declarat Emre Belozoglu, citat de sabah.com.

Olimpiu Moruţan a fost un jucător important pentru România în preliminariile pentru EURO 2024. Moruţan a evoluat în 9 partide pentru naţională în aceste preliminarii, oferind 4 assist-uri.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” Vezi toate știrile
Citește și