Închide meniul

„Afacere bună” Helmut Duckadam laudă transferul lui Marius Ștefănescu la FCSB! Mesaj direct după lovitura reușită de Gigi Becali

Alex Ioniță Publicat: 13 iunie 2024, 20:41

Reclamă
„Afacere bună Helmut Duckadam laudă transferul lui Marius Ștefănescu la FCSB! Mesaj direct după lovitura reușită de Gigi Becali

Helmut Duckadam laudă transferul lui Marius Ștefănescu la FCSB!

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Helmut Duckadam laudă transferul lui Marius Ștefănescu la FCSB! „Eroul de la Sevilla” a vorbit despre lovitura reușită de Gigi Becali, în această perioadă de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul de la FCSB l-a transferat pe Marius Ștefănescu, chiar dacă Laszlo Dioszegi spunea că mijlocașul nu va ajunge niciodată la echipa roș-albastră. 1,3 milioane de euro ar fi plătit Becali pentru jucătorul de la Sepsi.

Helmut Duckadam laudă transferul lui Marius Ștefănescu la FCSB!

Fostul mare portar este de părere că Gigi Becali a reușit o „afacere bună” și că Marius Ștefănescu este un jucător bun pentru FCSB.

De asemenea, Duckadam a numit mutarea reușită de campioana României drept „cel mai spectaculos transfer”.

”Din punctul meu de vedere, e cel mai spectaculos de până acum. De afară nu reușim să aducem jucători de valoare, pentru că nu ne permit bugetele echipelor și atunci facem transferuri între noi.

Reclamă
Reclamă 4

Până acum mi se pare cel mai spectaculos transfer. E o sumă foarte mare pentru campionatul României. S-au mai dat astfel de sume, dar nu în ultima perioadă. Mi se pare un transfer bun.

E un jucător care poate face diferența în unele momente. FCSB a făcut o afacere bună, iar Ștefănescu nu putea să rateze această șansă. Am auzit că este un contract pe cinci ani, cu 20 de mii de euro pe lună”, a spus Helmut Duckadam, la digisport.ro.

Laszlo Dioszegi, dezvăluiri incredibile despre modul prin care Marius Ştefănescu a ajuns la FCSB

„Vă daţi seama ce nopţi şi ce zile am avut. De vreun an ştim că Ştefănescu vrea să plece de la noi. Noi nu ştiam unde vrea să plece, dar mi-a spus că vrea să plece la o echipă mai mare decât noi. Eu am aşteptat oferte, dar din păcate nu a venit nimic la noi.

Reclamă

Chiar regret şi recunosc că am greşit… nu am crezut tot ce s-a vehiculat în acel moment în presă, despre cartonaşele galbene. Eu trebuia să apăr jucătorul şi să apăr clubul. Noi avem o zicală, primul este clubul, al doilea este echipa de fotbal şi al treilea sunt jucătorii individual.

Nu vreau să am îndoieli, dar pot să spun că poate m-am înşelat eu. Nu trebuia să iau apărarea jucătorului şi să fac o astfel de declaraţie. Dacă jucătorul vrea să plece, prin orice mijloace, poate să plece. Noi degeaba avem contract.

Antrenorul m-a implorat să-l las să plece. Jucătorul mi-a spus că dacă nu îl lăsăm să plece la FCSB, mai bine se lasă de fotbal. Vă daţi seama ce simt eu acum în inima mea.

Eu i-aş spune un singur lucru lui Ştefănescu: ‘Nu banii sunt cel mai important lucru în viaţă’. Eu recunosc că am greşit flagrant.

Eu cred că într-un fel cei de la Rapid au avut dreptate, chiar dacă nici ei nu aveau de unde să ştie. Eu nu vreau să acuz pe nimeni… pe mine singur trebuie să mă acuz pentru că am spus câteva lucruri care nu erau la locul lor„, a spus Laszlo Dioszegi, conform sursei citate anterior.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:07

Anghel Iordănescu, dat pe spate de tactica fiului său din România – Ucraina 3-0: „Să se predea la Școala de Antrenori!”

17:01

David Popovici se simte excelent la Belgrad, înaintea finalei la 100m liber (19:52, Antena 3 CNN): „Mă ajută mult asta”

16:51

România – Belgia, la EURO 2024 | „E obsedat! E cel mai bun!” Marius Marin, val de laude pentru Edi Iordănescu!

16:45

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 iunie

16:40

Un român a stabilit recordul de viteză în prima etapă a grupelor la EURO 2024! „Tricolorul”, peste Kylian Mbappe şi Kyle Walker

16:38

Jucătorii Slovaciei, cu picioarele pe pământ înainte de meciul cu Ucraina de la EURO! Cum au reacționat după victoria României

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoO nouă lovitură dură primită de Cristi Tănase! Ce s-a întâmplat la procesul în care cere să-şi poată vedea fiica şi să divorţeze
Citește și