Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Daniel Pancu, verdict sumbru despre transferul lui Florinel Coman la Al-Duhail: „Nu poate juca la o echipă mare din Europa!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 iunie 2024, 12:19

Reclamă
Daniel Pancu, verdict sumbru despre transferul lui Florinel Coman la Al-Duhail: „Nu poate juca la o echipă mare din Europa!

Daniel Pancu, verdict sumbru despre transferul lui Florinel Coman la Al-Duhail

Daniel Pancu şi Florinel Coman / Colaj Profimediaimage/AS.ro

Daniel Pancu a oferit un verdict sumbru despre transferul lui Florinel Coman de la FCSB la Al-Duhail. Şeicii din Qatar sunt aproape de a semna cu goglheterul campioanei României. Gigi Becali aşteaptă să îi fie virată clauza de reziliere de cinci milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman este în lotul României la EURO 2024. Cotat la 7 milioane de euro, atacantul de 26 de ani vine după un sezon grozav. „Mbappe” a înscris 19 goluri şi a oferit 11 pase decisive în cele 39 de meciuri din toate competiţiile.

Daniel Pancu, verdict sumbru despre transferul lui Florinel Coman la Al-Duhail

Gigi Becali a lăsat de înţeles că Florinel Coman s-ar putea răzgândi după turneul final din Germania. „Are telefonul închis”, a precizat latifundiarul din Pipera. Daniel Pancu nu vede cu ochi buni un transfer în Qatar al starului de la FCSB.

L-am auzit pe patronul FCSB-ului că Florinel Coman are telefonul închis. E mai bine aşa! Nu e bine pentru noi, pentru că e un idol pentru copii în România. Al-Duhail ăsta… să îşi dorească copiii să joace la Duhail, în fascinantul campionat al Qatarului, nu cred că este un lucru bun. Dar ţine doar de el şi de familia lui şi de ce crede. Nu putem să intervenim noi în chestiile astea.

Foarte posibil (n.r. să stea pe gânduri). Adu-ţi aminte că el a intrat cu Anglia şi a dat două goluri în 2019, de ce nu i-ar prii şi acest Campionat European?

Reclamă
Reclamă 4

Eu l-aş vedea şi în Europa, fără probleme, pentru că are toate calităţile. El are 26 de ani, e exact la vârsta aia la care ar trebui să fii cel mai bun, să fii un jucător complet. Nu ştiu la preţ, la 5 milioane de euro. Nu poate juca la o echipă mare a Europei dacă nu a făcut-o până acum. 5 milioane, pentru o echipă mai de partea a doua a clasamentului în campionatele astea mari, e mai greu să plătească pe tine. Adică dacă FCSB ţine de preţ, e greu să ajungă în Europa. Pe bani mai puţini, da, cu siguranţă!

Eu nu îmi permit să îi spun ceva lui Florinel, doar că pentru copiii care îl au exemplu ar fi mai bine în altă parte. Dacă el merge acolo, cel mai bun jucător declarat din campionatul intern, ce să le spun jucătorilor mei la U21. Când dorinţele lor vor fi legate de campionatele astea!„, a declarat Daniel Pancu la AS.ro LIVE.

Mihai Stoica, detalii de ultimă oră despre viitorul lui Florinel Coman

Mihai Stoica aşteaptă ca arabiii să vireze banii, însă aşteaptă şi un semn de la Coman. Preşedintele CA al FCSB-ului a spus că nu a luat legătura cu Florinel.

Reclamă

Cu Coman n-am vorbit absolut deloc, am zis să-i lăsăm în pace să nu-i mai… Nu s-a achitat clauza, nu. Să se achite clauza noi trebuie să emitem o factură, iar noi trebuie să primim ok-ul de la Florinel ca să emitem factura. El trebuie să se înţeleagă cu clubul respectiv, iar el nu cred că s-a înţeles cu clubul, că ne-ar fi anunţat.

Noi am vorbit doar cu un intermediar, care a zis că clubul e pregătit să achite clauza, că o să trimită un mail ca să emitem factura, dar Florinel trebuie să se înţeleagă cu ei şi nu cred că s-a întâmplat până la ora asta.

Nu vreau sub nicio formă să vorbesc cu Florinel să-l influenţez, vreau să fie concentrar la echipa naţională şi are timp să-şi decidă viitorul. Florin e major şi ştie ce are de făcut. La noi chestia e clară, cine plăteşte clauza nu putem combate asta. Noi doar emitem factura„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Arabii i-au propus lui Florinel Coman un contract pe patru ani şi un salariu stagional de 2 milioane de euro.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:58

Cine e naționala Olandei, adversara României din „optimile” EURO 2024! Vedetele care se vor lupta cu tricolorii

23:55

Tabloul complet al optimilor de la EURO 2024! România – Olanda, meciul unei generaţii. Franţa – Belgia e derby-ul pentru sferturi

23:53

România – Olanda, în optimile de finală la EURO 2024. Duel şoc pentru naţionala lui Edi Iordănescu

23:45

Cehia – Turcia 1-2 şi Georgia – Portugalia 2-0. Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

23:31

Istvan Kovacs, în centrul unei faze extrem de controversate la EURO 2024! Ce s-a întâmplat în Cehia – Turcia

23:16

Cosmin Contra, reacţie după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024: „Poate am contribuit şi eu la această performanţă!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și