Închide meniul

Dennis Politic, „dublă” pentru Dinamo în turul barajului cu Csikszereda! Meci de senzaţie făcut de atacantul „câinilor”

Bogdan Stănescu Publicat: 20 mai 2024, 21:51

Reclamă
Dennis Politic, „dublă pentru Dinamo în turul barajului cu Csikszereda! Meci de senzaţie făcut de atacantul „câinilor

Dennis Politic, "dublă" pentru Dinamo în turul barajului cu Csikszereda!

Dennis Politic, în timpul unui meci la Dinamo/ Facebook Dinamo

Dennis Politic a reuşit o „dublă” pentru Dinamo în turul barajului cu Csikszereda! Politic a marcat în minutul 46, imediat după pauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul gol al extremei „câinilor” a fost marcat cu o lovitură de cap, după o centrare foarte bună a lui Ahmed Bani.

Dennis Politic, „dublă” pentru Dinamo în turul barajului cu Csikszereda! Meci de senzaţie făcut de atacantul „câinilor”

Ulterior, în minutul 73, Dennis Politic a reuşit să înscrie din nou. De data aceasta, Politic a şutat superb, în vinclu, după o acţiune individuală extraordinară. Politic a driblat doi adversari înainte de a şuta perfect, fără speranţe pentru portarul Gyenge.

Dennis Politic şi Abdallah au ratat şi alte ocazii importante ale „câinilor”. La pauză a fost 0-0, deşi dinamoviştii au ratat mai multe ocazii mari în prima repriză.

Cristi Borcea prevestea, înainte de meci, că Dinamo va câştiga cu 3-0. A fost un pronostic foarte optimist dat de „Leonidas”.

Reclamă
Reclamă 4

Pronostic? 3-0! Nu mai contează cine va marca. Probleme la acest baraj? Nuuu!”, a spus Cristi Borcea pentru gsp.ro.

Peste 30.000 de suporteri ai „câinilor” au venit pe Arena Naţională pentru a-şi încuraja echipa în turul barajului pentru rămânerea / promovarea în Liga 1.

Returul va avea loc la Miercurea Ciuc, luni, 27 mai, de la ora 20:00. Suporterii „câinilor” şi-au anunţat prezenţa în număr mare şi la retur. Ei susţin că vor fi 10.000 şi la Miercurea Ciuc.

Reclamă

Ionel Dănciulescu, mesaj extrem de vehement înainte de Dinamo – Csikszereda: „Eşec total, aș vrea să le văd demisiile”

Ionel Dănciulescu a avut un mesaj extrem de vehement înainte de Dinamo – Csikszereda. Fostul mare atacant al „câinilor” este total nemulţumit de situaţia în care a ajuns Dinamo.

Dănciulescu a spus că, dacă ar fi finanţator la Dinamo, le-ar cere demisiile lui Andrei Nicolescu şi Zeljko Kopic.

Din punctul meu de vedere, ar trebui să se schimbe ceva la Dinamo. Chiar dacă se salvează, tot ceea ce s-a întâmplat acolo este un eșec total!

Cei responsabili, adică domnul Nicolescu, chiar domnul Kopic… eu, dacă aș fi omul care dă banii la Dinamo, aș vrea să le văd demisiile pe masă!

Este un eșec total, la câți bani s-au investit, în special în partea a doua a campionatului. Și dacă te salvezi, tot eșec e! Poate sunt eu mai pretențios, dar eu așa văd lucrurile!”, a declarat Ionel Dănciulescu pentru digisport.ro.

Avertismentul lui Zeljko Kopic înainte de barajul cu Csikszereda

Zeljko Kopic, antrenorul celor de la Dinamo, a avertizat că meciul nu este câştigat înainte, chiar dacă Csikszereda este o echipă de Liga 2.

Suntem favoriți, dar totul se decide pe teren. Am văzut câteva meciuri din Liga 2, Csikszereda e o echipă serioasă. Trebuie să dăm maxim în ambele manșe. Am auzit că s-au dat peste 20.000 de bilete, știu că vom avea mulți fani. E important că vom fi împreună la meci.

În alte campionate nu am mai avut baraje, e prima dată când joc la baraj. Nu îmi place să arăt că am emoții. E presiune din primul moment în care am venit. Fiecare meci a fost important, mai ales ultimele. Următoarele două vor fi cu presiune, dar trebuie să știm să ne stăpânim pentru a juca bine. Încerc să dau totul și în aceste două meciuri.

Nu știu nimic despre viitor, nu vreau să vorbesc, vom vorbi la finalul sezonului, acum mă concentrez pe aceste două meciuri.

Nu pot să spun dacă avem prime, trebuie să vorbiți cu conducătorii. Totul ține de ei. Avem bonusuri, dar nu vreau să intru în detalii.

Situația cu Edgar Ie a fost incredibilă, aveți controale ale pașaportului în București. Eu nu am vrut să vorbesc, Edgar Ie e aici, cu noi. Nu cred că e bine pentru imaginea lui Dinamo. Când zici ceva mai târziu, nu mai contează, primul articol e important și rămâne”, a spus Zeljko Kopic, la conferința de presă.

 

Sunt suficiente transferurile făcute până acum de Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:56

Două lovituri pentru titlu la Craiova! Mihai Rotaru aduce doi golgheteri pentru a rupe plasele rivalilor din Liga 1

8:38

FotoFamilia Iordănescu a plecat în Germania, să îl susţină pe Edi Iordănescu la EURO 2024: „Mergem cu emoţii”

8:26

Julian Nagelsmann, în extaz după Germania – Scoţia 5-1: „Flămânzi și lacomi”

0:04

S-au doborât recorduri în Germania – Scoţia 5-1, meciul de debut de la EURO 2024! Starurile lui Nagelsmann au fost de neoprit

0:02

Niclas Fullkrug a marcat un gol de senzaţie în Germania – Scoţia 5-1! Atacantul a avut şi o reuşită anulată cu VAR

23:50 14 iun.

Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și