Închide meniul
EXCLUSIV

Reacţia lui Gigi Becali legată de transferul lui Tudor Băluţă la FCSB!

Bogdan Stănescu Publicat: 23 mai 2024, 20:37 / Actualizat: 24 mai 2024, 7:10

Reclamă
Reacţia lui Gigi Becali legată de transferul lui Tudor Băluţă la FCSB!

Reacţia lui Gigi Becali legată de transferul lui Tudor Băluţă la FCSB!

Tudor Băluță sărbătorește marcarea unui gol / Hepta

Iată reacţia lui Gigi Becali legată de transferul lui Tudor Băluţă la FCSB! Patronul „roş-albaştrilor” neagă că l-ar interesa mijlocaşul care îşi încheie contractul cu Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tudor Băluţă este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 2.6 milioane de euro. El îşi încheie contractul cu Farul pe 30 iunie.

Reacţia lui Gigi Becali legată de transferul lui Tudor Băluţă la FCSB!

(n.r: E adevărat că vreți să-l luați pe Tudor Băluță?) Nu, tată! Minciuni, minciuni!”, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AntenaSport.

Gigi Becali a rezolvat transferurile lui David Kiki şi Daniel Popa. În presă s-a vorbit şi de interesul pentru Tudor Băluţă.

Becali şi-i dorea şi pe Denis Alibec şi Louis Munteanu, dar şansele să îi mai convingă să meargă la FCSB sunt mici.

Reclamă
Reclamă 4

”Mi-am cam luat gândul de la Alibec. Mi-a zis cineva că nu-l lasă maică-sa. Mi-a zis cineva să vorbim cu maică-sa, hai, bă, e rușinos, acum vorbim cu mamele?

Cică au plâns mama și bunica lui când a plecat, că am zis eu ce am zis. Nu mai știu ce am zis. Dacă nu spuneam eu, poate se ținea de jocurile alea la calculator”, declara Gigi Becali la digisport.ro.

Denis Alibec a jucat în trecut la FCSB şi s-a despărţit de echipa „roş-albastră” după ce a intrat în conflict cu Mihai Stoica şi antrenorul de atunci al echipei, Nicolae Dică. La Farul Alibec s-a simţit mult mai bine. A şi luat titlul cu echipa lui Gică Hagi. A ratat „finala” campionatului cu FCSB din cauza unei suspendări pentru un cartonaş roşu primit.

Reclamă

Daniel Popa a semnat un contract uriaş cu FCSB! Salariu de senzaţie şi prime cu care Gigi Becali îl poate îmbogăţi

Daniel Popa a fost convins de Gigi Becali şi a semnat un contract uriaş cu FCSB. U Cluj va primi 300.000 de euro în schimbul atacantului de 28 de ani care are peste 100 de meciuri jucate şi în tricoul lui Dinamo.

Popa vine după cel mai bun sezon al carierei. În cele 36 de meciuri din campionat a înscris 11 goluri şi a oferit 5 pase decisive. Are o cotă de piaţă de 850.000 de euro.

Gigi Becali a anunţat că Daniel Popa este „pariul” lui pentru preliminariile UEFA Champions League. I-a propus un salariu de senzaţie pentru a-l aduce de la Cluj.

Potrivit fanatik.ro, Daniel Popa a semnat un contract valabil pentru doi ani. Acesta va primi 16.000 de euro lunar, cu 4.000 mai mult decât avea la U Cluj.

Bonusurile sunt pe măsură. Daniel Popa va încasa 80.000 de euro dacă FCSB se va califica în grupele oricărei cupe europene: UEFA Champions League, Europa League sau Conference League.

Daniel Popa a jucat, de-a lungul carierei, pentru Chindia Târgovişte, Dinamo, FC Botoşani, Daejeon Hana Citizen şi U Cluj.

Cu Daniel Popa deja am negociat. Trebuie să negociem cu clubul. Am vorbit cu impresarul. El dacă are o clauză, jucătorul poate să negocieze. Nu am luat legătura cu jucătorul, am vorbit cu impresarul. Mi se pare că are o clauză. El are o clauză de 300.000, dar noi vrem să dăm 200.000”, spunea Gigi Becali cu o zi în urmă, la digisport.ro.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:45

Mircea Lucescu, mesaj despre Edi Iordănescu, de ziua selecţionerului: „Să-l sărbătorim mâine”! Ce a spus despre meciul cu Ucraina

14:10

Istvan Kovacs trebuie să mai aştepte debutul la EURO 2024! Decizia luată de UEFA

14:08

VIDEOFanii naţionalei din Germania i-au aşteptat în număr mare pe tricolori la Munchen! Motivul pentru care nu i-au văzut pe jucători

13:37

Polonia – Olanda LIVE TEXT (16:00). Lewandowski ratează debutul la EURO 2024. Echipele probabile

13:24

FotoGică Hagi şi Mircea Lucescu au plecat în Germania să îi susţină pe tricolori la EURO! Cele două legende au atras toate privirile

13:10

Conor McGregor a reacţionat după ce meciul cu Michael Chandler a fost amânat: „Îmi păstrez moralul ridicat”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și