Închide meniul

Schimbări majore la CFR Cluj! Ce staff va avea Dan Petrescu, pentru sezonul viitor

Viviana Moraru Publicat: 9 iunie 2024, 10:13

Reclamă
Schimbări majore la CFR Cluj! Ce staff va avea Dan Petrescu, pentru sezonul viitor

Dan Petrescu are un nou antrenor secund la CFR Cluj

Dan Petrescu, în timpul unui meci la CFR Cluj / Profimedia

Au avut loc schimbări majore la CFR Cluj, după ce Dan Petrescu şi-a ales noul staff pentru sezonul viitor. „Bursucul” nu va mai colabora cu cei alături de care a câştigat patru titluri de campion în Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a fost părăsit de vechii colaboratori ai săi. Acesta şi-a ales însă noul staff, care să fie prezent la reunirea lotului, reunire programată pe 10 iunie.

Schimbări majore la CFR Cluj | Dan Petrescu şi-a ales noul staff

Dan Petrescu a ales să colaboreze cu antrenorii care deja se aflau la CFR Cluj. Concret, conform digisport.ro, Ovidiu Hoban şi Fracisc Dican vor fi în staff-ul „Bursucului” în următorul sezon, iar antrenor cu portarii va fi Mihai Şteţca.

Hoban şi Dican au asigurat interimatul pe banca celor de la CFR Cluj, după plecarea lui Adrian Mutu şi până la revenirea lui Dan Petrescu în Gruia, la finalul sezonului trecut.

În sezoanele precedente în care a antrenat-o pe CFR Cluj, Dan Petrescu avea în staff-ul său alţi doi antrenori cu Licenţă PRO, anume Costin Curelea şi Valeriu Bordeanu.

Reclamă
Reclamă 4

Aceştia însă l-au păsărit pe rând pe tehnicianul clujenilor, astfel că acesta nu îi va mai avea aproape pe cei alături de care a cucerit patru titluri în Liga 1.

Pe lângă schimbările de la nivelul staff-ului tehnic, CFR Cluj se schimbă şi la nivel de lot. Până acum, clujenii au efectuat trei transferuri, ultimul jucător prezentat oficial fiind Andrei Artean, care în urmă cu un sezon evolua la Farul.

Al treilea transfer al verii la CFR Cluj! Dan Petrescu l-a transferat pe fostul jucător al lui Gică Hagi

CFR Cluj a oficializat al treilea transfer al verii. Dan Petrescu l-a adus în Gruia pe fostul căpitan al formaţiei lui Gică Hagi, anume Andrei Artean. Dan Petrescu a mai realizat altre trei transferuri, pentru sezonul viitor. Mohammed Kamara şi Armend Thaqi s-au înţeles cu CFR Cluj.

Reclamă

Andrei Artean se întoarce astfel în Liga 1, după un singur sezon petrecut în străinătate, la Apollon Limassol. Mijlocaşul a fost vândut de Farul în vara trecută, în schimbul sumei de 50.000 de euro.

„Bine ai venit, Andrei Artean!

Suntem bucuroși să vă anunțăm că, începând de astăzi, Andrei Artean este noul mijlocaș al echipei noastre

Un fotbalist experimentat, cu aproape 380 de meciuri jucate, Artean și-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Farul Constanța, formație pentru care a bifat peste 200 de partide și alături de care a obținut o Cupă, o Supercupă și un titlu de Campion

Andrei vine în Gruia de la Apollon Limassol, formație pentru care a jucat, de la începutul acestui an, 22 de meciuri. În prima divizie din România, mijlocașul a evoluat și la Poli Timișoara, îmbrăcând tricoul bănățenilor în 106 partide.

Îi urăm bun venit și cât mai multe reușite alături de CFR Cluj!”, a anunţat CFR Cluj, pe paginile oficiale.

Cum se va încheia meciul România - Belgia de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:30

LIVE VIDEOCursa de sprint de la Formula 3 e ACUM în AntenaPLAY! Christian Mansell, cel mai rapid pilot în calificări

11:29

România – Belgia, la EURO 2024. Mircea Rednic a anunţat ce ne aşteaptă în duelul crucial cu „Diavolii Roşii”

11:21

România – Belgia, la EURO 2024 | Totul despre meciul care ar putea să le aducă tricolorilor calificarea în optimi la EURO 2024!

11:00

LIVE VIDEOCampionatele Europene de înot sunt ACUM în AntenaPLAY! Noi emoţii pentru cei 4 români care concurează

10:53

Andy Murray se operează la 37 de ani. Scoţianul s-ar putea retrage la Wimbledon 2024

10:46

România – Belgia, la EURO 2024 | Sute de fani români au ajuns la Koln fără bilet! Cât a ajuns să coste un bilet pe piaţa neagră

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 4 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 5 FotoAdrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare: „Te iubesc!” Adriana a întors toate privirile la braţul tatălui său 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și