Închide meniul

Universitatea Craiova – U Cluj 1-1 (5-4 d.l.d).Oltenii au câştigat barajul pentru Conference League, la loviturile de departajare

Alex Ioniță Publicat: 26 mai 2024, 23:00

Reclamă
Universitatea Craiova – U Cluj 1-1 (5-4 d.l.d).Oltenii au câştigat barajul pentru Conference League, la loviturile de departajare

Universitatea Craiova - U Cluj 1-1 (5-4 d.l.d.)

Jucătorii de la Universitatea Craiova / Universitatea Craiova

Universitatea Craiova – U Cluj 1-1 (5-4 d.l.d.), finala barajului pentru preliminariile Conference League, a fost în format live text, pe AS.ro. Oltenii s-au impus la loviturile de departajare, scor 5-4, şi vor evolua în turul al doilea preliminar din Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul din Bănie a fost unul dramatic. Universitatea Craiova a marcat din penalty în minutul 119, prin Lyes Houri, însă U Cluj a trimis meciul la loviturile de departajare, după ce Dan Nistor a transformat un penalty în minutul 120+9. La penalty-uri, Filip Ilie a ratat ultima execuţie, iar oltenii vor evolua în primul tur preliminar din Conference League.

Universitatea Craiova – U Cluj 1-1 (5-4 d.l.d.)

Final! Universitatea Craiova – U Cluj 1-1 (5-4 d.l.d.)! Filip Ilie a ratat ultima lovitură de departajare, iar oltenii s-au calificat în preliminariile Conference League!

Update: Zajkov a marcat şi Universitatea Craiova conduce cu 5-4.

Update: Dan Nistor a ratat a cincea lovitură de departajare!

Reclamă
Reclamă 4

Update: Creţu şi Talison au marcat şi ei, U Cluj conduce acum cu 4-3.

Update: Mekvabishvili şi Chipciu au transformat, scorul este de 3-2 pentru U Cluj!

Update: Raul Silva a ratat de la punctul cu var, iar U Cluj conduce cu 2-1, după ce a punctat Mitrea.

Reclamă

Update: Ovidiu Bic a transformat, iar U Cluj a egalat.

Update: Elvir Koljic a transformat şi Universitatea Craiova este în avantaj.

Update: Au început loviturile de departajare! Universitatea Craiova este prima echipă care execută, prin Koljic.

Finalul prelungirilor: Echipa calificată în preliminariile Conference League se va decide la loviturile de departajare!

Min. 120+9: Universitatea Craiova – U Cluj 1-1! Mitrea a fost faultat în careu de Markovic, iar arbitrul a dictat penalty. Dan Nistor a transformat de la punctul cu var şi a restabilit egalitatea.

Min. 120+2: Elvir Koljic a marcat, însă reuşita atacantului a fost anulată pe motiv de ofsaid.

Min. 119: Universitatea Craiova – U Cluj 1-0! Lyes Houri a marcat din penalty! Arbitrul a dictat lovitură de la punctul cu var, după henţul comis în careu de Vali Gheorghe.

Min. 106: A început şi repriza secundă de prelungiri, scorul fiind în continuare 0-0.

Min. 91: A început prima repriză de prelungiri.

Min. 90: S-a intrat în prelungiri! Universitatea Craiova şi U Cluj sunt la egalitate, după cele 90 de minute de joc.

Min. 86: Ocazie uriaşă ratată de Valentin Gheorghe! U Cluj a fost aproape să deschidă scorul, însă mijlocaşul, scăpat singur cu portarul, a şutat peste poartă.

Min. 58: Ocazie pentru Universitatea Craiova! Oltenii au avut şansa de a deschide scorul, dar şutul lui Elvir Koljic s-a oprit în bara clujenilor!

Min. 43: Ocazie U Cluj! Şutul lui Alexandru Chipciu a trecut puţin pe lângă poarta oltenilor!

Min. 1: A început duelul dintre Universitatea Craiova şi U Cluj!

Echipele de start:

Universitatea Craiova (4-3-3): L. Popescu – Soiri, Zajkov, Raul Silva, Bancu – A. Crețu, Mateiu, Mekvabishvili – Danciu, A. Ivan, Mitriță

Rezerve: D. Lazar, Ndong, Badelj, Houri, D. Badbu, Bana, Blesa, Koljic, Markovic

Absenți: Maldonado, Screciu, Vlădoiu, Baiaram, Câmpanu (accidentați)

Antrenor: Costel Gâlcă

U Cluj (4-3-1-2): Gertmonas – Oancea, Thalisson, Masoero, Chipciu – Silaghi, Simion, Bic – Nistor – Anselmo, Roger

Rezerve: Gorcea, Mitrea, A. Suciu, Chinteș, Techeres, Grobry, Bota, V. Gheorghe, F. Ilie

Absenți: D. Popa (accidentat), Roguljic (indisponibil)

Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Antrenorii ambelor echipe, Costel Gâlcă și Ioan Ovidiu Sabău, au jucat în meciul de adio al Generației de Aur, cu doar o zi înainte de partida din Bănie.

În cadrul sezonului regulat, Universitatea Craiova și U Cluj au încheiat ambele partide la egalitate, cu scorurile de 1-1 (la Cluj) și 2-2 (la Craiova).

Universitatea Craiova a ajuns în finala barajul pentru Confernece League după ce a terminat play-off-ul pe locul al 3-lea.

De cealaltă parte, pentru a ajunge în finala barajului, „șepcile roșii” au trecut de Oțelul Galați, cu scorul de 2-0.

Anzor Mekvabishvili va juca la EURO 2024 cu Georgia!

Anzor Mekvabishvili va juca la EURO 2024 cu Georgia! Mijlocașul a fost convocat la turneul final de către selecționerul naționalei din Caucaz.

Anzor Mekvabishvili un mijlocaş ”box-to-box”, în vârstă de 22 de ani, a semnat în ianuarie un contract pe patru ani şi jumătate cu Universitatea Craiova. Dublu campion al Georgiei cu Dinamo Tbilisi, Mekvabishvili are 13 partide în naţionala mare a Georgiei, antrenată de francezul Willy Sagnol.

El s-a remarcat la turneul final al Campionatului European Under-21 din 2023, când selecţionata Georgiei, cu el căpitan, a câştigat grupa din care mai făceau parte Belgia, Olanda şi Portugalia, notează agerpres.ro.

Khvicha Kvaratskhelia a fost desemnat în urmă cu aproape un an cel mai bun jucător al sezonului 2022-2023 în campionatul Italiei, în care a reuşit să cucerească titlul cu Napoli.

După Kvaratskhelia, cel mai important jucător din lotul alcătuit de Willy Sagnol este Ghiorghi Mamardashvili, portarul echipei spaniole Valencia. Din lot nu lipseşte atacantul Ghiorghi Mikautadze, om de bază pentru formaţia franceză Metz, antrenată de românul Ladislau Boloni.

EURO 2024, care avea loc între 14 iunie şi 14 iulie în Germania, este primul turneu final la care s-a calificat naţionala Georgiei. Naţionala antrenată de Willy Sagnol a fost repartizată în Grupa F, unde va întâlni Turcia, Portugalia şi Cehia.

VEZI AICI LOTUL GEORGIEI PENTRU EURO 2024

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:46

Povestea superbă a fanului român, care a alergat de la București spre Munchen, pentru primul meci al naționalei de la EURO 2024

14:20

VIDEORomânia – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Debutăm la EURO 2024. Echipa de start a României. Fanii fac atmosferă de vis la Munchen

14:03

Erling Haaland, surprins de o razie a poliţiei într-un club din Spania! Imagini incredibile cu starul lui Manchester City

13:50

Video„Astăzi batem Ucraina!” Suporterii României au cucerit străzile din Munchen! Imagini superb înainte de debutul naționalei la EURO

13:22

La ce echipă va merge Adrian Newey?

13:16

Decizie de ultim moment luată de UEFA, înainte de România – Ucraina! Ce s-a interzis la Munchen, după solicitarea ucrainenilor

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și