Închide meniul

„Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu”

Alex Masgras Publicat: 27 aprilie 2024, 9:05

Reclamă
„Iar o să îmi iau înjurături. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu

Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: "Poate nu mă pricep eu"

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu / Antena Sport

Helmut Duckadam a avut un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua. „Eroul de la Sevilla” i-a dat dreptate lui Ioan Andone, cel care a spus că Dinamo trebuie să urmeze o strategie prin care să folosească mai mulţi jucători tineri români.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul mare portar a vorbit şi despre CSA Steaua şi spune că echipa din Ghencea ar trebui să aibă aceeaşi strategie. Cu toate acestea, Duckadam nu înţelege de ce echipa lui Daniel Opriţa l-a readus pe fostul internaţional român de 35 de ani.

„Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu”

„Andone a zis bine. Mulți vin pentru un salariu bunicel. Din păcate, ce a zis Andone se vede și la nivelul diviziei B. Aceeași atitudine, a cluburilor mă refer. Și iar o să iau înjurături destule.

CSA Steaua, dacă nu ai posibilitatea, nu ai dreptul să promovezi, de ce nu bagi jucători tineri? Păi, tu, după ce l-ai dat afară, îl aduci pe Adi Popa la 35 de ani? Pentru ce?

Să-mi explice cineva. El a venit acum, recent. Poate eu nu mă pricep. Care e ideea? Ce faci cu Adi Popa? Nu ai drept de promovare, dar nu folosesc un jucător de 16 ani acolo?

Reclamă

Pentru ce? Pentru că nu am drept de promovare… Construiește ceva”, a declarat Helmut Duckadam, la digisport.ro.

Adi Popa a revenit la CSA Steaua după ce a mai evoluat la formaţia lui Daniel Opriţa în perioada 2021 – 2023. Vara trecută, Adi Popa nu a ajuns la o înţelegere cu CSA Steaua pentru prelungirea contractului şi a semnat cu Concordia Chiajna, acolo unde a fost legitimat timp de câteva luni.

Ce reacții au avut fanii, după ce Adi Popa a semnat cu CSA Steaua

Ce reacții au avut fanii, după ce Adi Popa a semnat cu CSA Steaua. Suporterii echipei militare au luat cu asalt rețelele de socializare, după anunțul conducerii.

Reclamă 4 / 0/3

„Motoreta” s-a întors în lotul lui Daniel Oprița pentru meciurile din playout-ul Ligii secunde. Steaua a ratat calificarea în playoff, dar conducerea a întărit echipa pentru obținerea unei poziții cât mai bune.

Conducerea celor de la CSA Steaua a făcut anunțul cu privire la revenirea lui Adi Popa la echipă pe contul oficial de Facebook.

După această postare, suporterii clubului din Ghencea s-au orientat rapid către secțiunea de comentarii și i-au transmis o serie de mesaje lui Popa:

„Bine ai revenit! ; Ne-ați mai îndulcit amarul, bine ai revenit, Popică! ; Bravo Adi! Bine ai revenit acasă ; Asta e cea mai bună veste! Mulțumim Steaua București”, au fost doar câteva dintre mesajele transmise de suporteri.

Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10
mai
0:17
Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League
10
mai
0:00
Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League
23:50 Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu 23:33 Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase 23:21 Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024 23:02 Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova 22:41 Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă” 22:11 „România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor 21:37 Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA 21:14 Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României Vezi toate știrile
Citește și