Închide meniul

Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni

Alex Masgras Publicat: 24 aprilie 2024, 21:25

Reclamă
Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni

Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni

Unirea Slobozia - CS Mioveni / Hepta

Unirea Slobozia a promovat în Liga 1, după succesul cu 1-0 de pe terenul celor de la CS Mioveni. Echipa lui Adrian Mihalcea a profitat de pasul greşit de Csikszereda cu două ore mai devreme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot miercuri, formaţia din Miercurea-Ciuc a remizat pe terenul celor de la CSC 1599 Şelimbăr, scor 2-2, şi a făcut un pas greşit în lupta pentru al doilea loc care asigură promovarea directă în Liga 1.

Unirea Slobozia a promovat în Liga 1! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni

În meciul de la Mioveni, unicul marcator al partidei a fost Florin Purece. El a înscris în prelungirile primei reprize dintr-o lovitură de la 11 metri.

Cu acest succes, Unirea Slobozia a ajuns la 53 de puncte şi şi-a asigurat promovarea din punct de vedere matematic. Echipa din Ialomiţa va evolua pentru prima oară în istoria sa în Liga 1.

Pe locurile 2 şi 3 în liga secundă se află CSC 1599 Şelimbăr şi Corvinul Hunedoara, formaţii care nu au drept de promovare.

Reclamă

Gloria Buzău se află pe locul 4, cu 41 de puncte, fiind pe loc de promovare directă în acest moment. Echipa lui Andrei Prepeliţă poate profita şi ea de remiza harghitenilor. Buzoienii joacă joi, pe teren propriu, cu Corvinul Hunedoara. Echipa lui Prepeliţă se poate distanţa la patru puncte de Csikszereda, dacă se va impune în meciul cu Corvinul Hunedoara.

Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României

Maxim a spus că echipa sa ar putea face o figură frumoasă în Europa League, în cazul în care se vor mai realiza câteva transferuri.

Acesta a spus însă că oficialilor de la club le va fi dificil să păstreze jucătorii care au reușit calificarea istorică în finala Cupei, dar a dat asigurări că aceștia vor face tot posibilul pentru a continua să facă performanță.

Reclamă 4 / 0/3

”Aici se vor schimba lucrurile (n.r. în Europa League). Eu cred că și băieții au ceva oferte. Ne va fi greu să-i ținem, dacă nu vom câștiga Cupa României, dar cu siguranță vom aduce întăriri.

Cu trei sau patru jucători, cred că ne putem descurca și în Europa League. Știți cum se fac contractele la noi, pe un an, să nu fie niciun risc din partea nimănui.

Cu Voluntari chiar cred că am arătat bine. E normal să-i ții pe jucători într-o formă sportivă bună”, a spus Florin Maxim, la digisport.ro.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și