Închide meniul

„Trebuia să plece!” Mircea Lucescu a dezvăluit de ce a refuzat Răzvan Lucescu oferta din Serie A: „O mare presiune”

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 iunie 2024, 10:47

Reclamă
„Trebuia să plece! Mircea Lucescu a dezvăluit de ce a refuzat Răzvan Lucescu oferta din Serie A: „O mare presiune

Mircea Lucescu a dezvăluit de ce a refuzat Răzvan Lucescu oferta din Serie A

Mircea Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia

Mircea Lucescu nu s-a ferit şi a dezvăluit de ce a refuzat Răzvan Lucescu oferta din Serie A. Antrenorul care a câştigat titlul cu PAOK a fost la un pas să o preia pe Cagliari, dar în cele din urmă a decis să rămână în Grecia pentru încă un sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Il Luce” a recunoscut ce s-a întâmplat cu adevărat. Răzvan Lucescu a fost întors din drumul spre Italia de fanii lui PAOK, care au făcut presiuni pentru a-l convinge să nu părăsească echipa înainte de preliminariile UEFA Champions League. Alb-negrii o pot întâlni pe FCSB în turul 2.

Mircea Lucescu a dezvăluit de ce a refuzat Răzvan Lucescu oferta din Serie A

Mircea Lucescu este mulţumit de decizia luată de fiul său, care a intrat definitiv în istoria lui PAOK. În direct în AntenaPLAY, Răzvan Lucescu a devenit primul antrenor care cucereşte două titluri cu gruparea din Salonic.

(Mister, Răzvan a fost pe lista lui Cagliari?) Trebuia să plece, dar apoi a fost o mare presiune din partea fanilor PAOK. Aceştia i-au cerut să rămână pentru Liga Campionilor. El este încă tânăr. Cine știe, poate în viitor…

(Aţi încercat să îl convingeţi să facă pasul în Italia?) Nu. Pentru că sunt convins că este mai bine să joci în Liga Campionilor decât să lupți pentru a nu retrograda„, a declarat Mircea Lucescu pentru italienii de la tuttomercatoweb.com.

Reclamă
Reclamă 4

Cagliari a încheiat sezonul din Serie A pe locul 16. S-a salvat la limită de la retrogradare – a avut cu un punct mai mult decât ocupanta locului 18, Frosinone.

Italienii au reacţionat după ce Răzvan Lucescu a refuzat oferta lui Cagliari: „Nu este un secret”

După ce Răzvan Lucescu a refuzat-o pe Besiktas, o altă echipă care îl dorea, tehnicianul de 55 de ani a refuzat şi oferta primită de la Cagliari, formaţie care a rămas fără antrenor, după ce Claudio Ranieri s-a retras din activitate.

PAOK îl închide pe Lucescu: ‘Angajament reciproc, rămâne la Salonic’. Răzvan Lucescu, fiul lui Mircea, este cel care a încheiat sezonul trecut cu titlul de campion la PAOK Salonic.

Reclamă

Cagliari aspiră să-l aducă pe antrenorul român în Italia și asta nu este un mister, la fel cum nu este un secret nici rezistența grecilor și dorința lui Lucescu de a continua la Salonic”, au scris cei de la centotrentuno.com, care au discutat cu oficialii lui PAOK despre viitorul antrenorului român.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

13:16

Portugalia – Cehia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Cristiano Ronaldo începe drumul spre trofeul EURO 2024

13:11

Gică Hagi, convins că Ianis Hagi face parte din noua Generaţie de Aur: „România are potenţial să ajungă în finala EURO 2024!”

12:56

Denis Popescu şi Aissia Prisecariu, în finale la 50 m fluture şi 200 m spate, LIVE STREAM (19:00), în AntenaPLAY

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și