Închide meniul

Dan Nistor şi Alexandru Creţu, la pământ după Botoşani – Universitatea Craiova 1-0: „Trebuie să strângem rândurile” / „Plecăm cu nimic”

Viviana Moraru Publicat: 21 ianuarie 2023, 22:35

Reclamă
Dan Nistor şi Alexandru Creţu, la pământ după Botoşani – Universitatea Craiova 1-0: „Trebuie să strângem rândurile / „Plecăm cu nimic

Dan Nistor şi Alexandru Creţu, declaraţii după Botoşani - Universitatea Craiova 1-0

Dan Nistor, în timpul unui meci pentru Universitatea Craiova/ Hepta

Dan Nistor şi Alexandru Creţu au oferit primele declaraţii după ce Universitatea Craiova a fost învinsă de Botoşani cu scorul de 1-0. Ambii jucători s-au declarat dezamăgiţi de înfrângerea înregistrată pe terenul trupei lui Flavius Stoican.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a debutat cu stângul în noul an. Oltenii au fost învinşi de Botoşani, în primul meci din mandatul lui Eugen Neagoe. Golul victoriei trupei lui Flavius Stoican a fost marcat de Sebastian Mailat.

Dan Nistor şi Alexandru Creţu, la pământ după Botoşani – Universitatea Craiova 1-0

Dan Nistor a fost extrem de supărat la finalul partidei din Moldova, mijlocaşul declarând că oltenii aveau nevoie de victorie în partida din această rundă. Mai mult decât atât, jucătorul trupei din Bănie a mărturisit că lipsa lui Eugen Neagoe de pe banca tehnică a fost resimţită de jucători pe parcursul meciului.

„Vreau să-mi cer scuze suporterilor, colegilor, antrenorului pentru că dacă marcam la ocazia mea, plecam cu cele trei puncte. Golul ni l-am dat noi, nu l-au marcat ei. În a doua repriză am dominat partida.

(N.r. lipsa antrenorului) A contat, este antrenorul nostru, e greu când lipseşte, dar asta nu scuză cu nimic concentrarea noastră din prima repriză.

Reclamă

Obiectivul nostru este calificarea în play-off. Trebuie să strângem rândurile. Va fi un meci fort greu, vom juca acasă şi trebuie să câştigăm cele trei puncte”, a declarat Dan Nistor, pentru digisport.ro.

Alexandru Creţu susţine că Unversitatea Craiova şi-a dorit victoria pe terenul celor de la Botoşani, însă se întorc în Bănie fără niciun punct. În ciuda declaraţiilor lui Dan Nistor, Creţu susţine că lipsa lui Eugen Neagoe nu a contat foarte mult, deoarece cei care fac diferenţa pe teren sunt fotbaliştii, şi nu antrenorul.

„Ne are pare rău pentru rezultat. Plecăm cu nimic. Era foarte important să câştigăm în seara asta, dar nu iese mereu cum ne dorim.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. Lipsa antrenorului a contat?) Eu am o altă părere, nu vreau să comentez, când intrăm în teren ţine totul de noi, mai puţin de antrenor. Îmi pare rău că n-am înscris. În meciul următor voi fi suspendat. Întâlnim o echipă bună (n.r. Hermannstadt), au foame de puncte, şi nu vom avea meci uşor”, a declarat Alexandru Creţu, pentru aceeaşi sursă menţionată mai sus.

Universitatea Craiova, în război cu Emil Boc! Reacția categorică a oltenilor după ce Eugen Neagoe a fost „interzis” pe bancă

Eugen Neagoe nu a fost prezent pe bancă la meciul de la Botoșani, iar Universitatea Craiova a vrut să clarifice situația. Clubul din Bănie a emis un comunicat oficial astăzi, în care l-a acuzat pe Emil Boc, primar Clujului.

Oltenii acuză că edilul din Ardeal și-ar fi pus avocații să-i îngreuneze lui Eugen Neagoe despărțirea de U Cluj și, implicit, semnarea contractului cu noua sa echipă.

„Bună ziua, leilor! Nu vă îngrijorați de lipsa domnului Eugen Neagoe de pe banca echipei la meciul cu FC Botoșani pentru că știam acest lucru încă de acum câteva săptămâni, din momentul în care am aflat că domnul Boc și-a pus ambiția în „a-l pedepsi” pe actualul antrenor al Universității Craiova. Ca atare, ne-am luat toate măsurile de precauție astfel încât această lipsă să nu ne afecteze.

Nu avem nimic a reproșa Universității Cluj! Știm că aceasta a fost o decizie politică în care conducerea executivă a echipei fanion a Clujului nu a avut un cuvânt de spus. Sigur că nu suntem de acord și nu vom fi niciodată cu implicarea politicului în desfășurarea activității echipelor de fotbal profesioniste, iar, în acest caz, cu atât mai mult cu cât această decizie a domnului Boc afectează propria sa echipă, pe care o finanțează din banii contribuabililor.

În ceea ce privește situația domnului Neagoe, dânsul este ținut în tribună de tertipurile avocaților domnului Boc, dar suntem siguri că antrenorul nostru va putea să stea pe bancă la meciul cu AFC Hermannstadt sau, cel mai târziu, la meciul cu Farul Constanța”, a anunțat Universitatea Craiova, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:25 UTA – FCU Craiova LIVE SCORE (18:00). Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc și nu își permit niciun pas greșit. Echipele 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş Vezi toate știrile
Citește și