Închide meniul

Cornel Dinu s-a năpustit asupra lui Charalambous, după ce antrenorul de la FCSB le-a arătat semne obscene dinamoviştilor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 noiembrie 2023, 13:51

Reclamă
Cornel Dinu s-a năpustit asupra lui Charalambous, după ce antrenorul de la FCSB le-a arătat semne obscene dinamoviştilor

Elias Charalambous, avertisment pentru jucători după FCSB - UTA 4-0

Elias Charalambous, în cadrul unei conferinţe de presă - Antena Sport

Cornel Dinu s-a năpustit asupra lui Charalambous, după ce antrenorul de la FCSB le-a arătat semne obscene dinamoviştilor. Fosta glorie dinamovistă l-a distrus pe antrenorul celor de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Dinu a spus că rolul lui Elias Charalambous la echipa lui Gigi Becali este de a păzi biserica din baza de la Berceni.

Cornel Dinu s-a năpustit asupra lui Charalambous, după ce antrenorul de la FCSB le-a arătat semne obscene dinamoviştilor

„Ce pretenții să ai? E pe post de paracliser (n.r. – cel cu sarcina de a păzi biserica) la strana fotbalistică a lui Becali, în timpul liber”, a spus Cornel Dinu pentru gsp.ro.

Explicaţiile lui Elias Charalambous, după ce le-a arătat gesturi obscene fanilor lui Dinamo

Au apărut explicaţiile lui Elias Charalambous, după ce le-a arătat gesturi obscene fanilor lui Dinamo. Antrenorul FCSB-ului a oferit primele declaraţii, la conferinţa de presă, despre incidentele din finalul partidei de pe Arena Naţională.

De îndată ce Iulian Călin a fluierat finalul meciului, antrenorul celor de la FCSB a plecat imediat la vestiare. În drumul spre cabine, cipriotul a fost scuipat de un fan dinamovist. Elias Charalambous nu a rămas dator şi a arătat scene obscene în direcţia fanilor de la tribună.

Reclamă

Întrebat de reporterul AntenaSport cum de a ajuns să aibă o astfel de reacţie, Elias Charalambous a ţinut să afirme că incidentul nu este unul care să merite amintit. Reacţia este bulversantă.

Este ceva ce se întâmplă în fotbal, nu a fost nimic special. Dacă vedeţi toate meciurile din Europa, din întreaga lume, astfel de lucruri se întâmplă. Nu trebuie să ne concentrăm atât de mult pe astfel de lucruri.

(Reporter: Dar ce s-a întâmplat?) Indiferent ce mi-au spus ei sau ce am făcut eu, e ceva ce se întâmplă. Nu este bine să luăm fiecare detaliu şi să încercăm să îl facem important„, a declarat Elias Charalambous.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a reuşit să o învingă pe marea rivală, Dinamo, şi să se distanţeze la cinci puncte de FCSB. Roş-albaştrii au 7 puncte avans faţă de Rapid, dar giuleştenii vor juca împotriva lui U Cluj în ultima partidă a etapei.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:00 Ionuț Radu e aproape de un transfer surprinzător! Un nume mare din lumea fotbalului îl dorește pe român la echipa sa 17:58 Gigi Becali, sfătuit să insiste pentru jucătorul pe care vrea să-l transfere la FCSB: „Ar ajuta foarte mult” 17:49 LIVE VIDEOGabriel Bortoleto, pole position la Cursa de Formula 2 de la Imola (duminică, 11:00 în AntenaPLAY). Sprint-ul, sâmbătă la 15:15 17:37 În timp ce Gigi Becali îl aşteaptă să se întoarcă la FCSB, Malcom Edjouma a primit o altă ofertă din Liga 1: „E un jucător bun” 17:27 Braga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Luptă stânsă pentru grupele Europa League. Programul 17:16 Bellator Champions Series Paris e LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 16:50 VIDEOSantiago Ramos, pole position în Cursa de Formula 3 de la Imola (duminică, 09:30, AntenaPLAY). Sprintul e sâmbătă, de la 11:05 16:32 Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar de stranieri pentru amicalele din iunie! România – Liechtenstein va fi LIVE pe Antena 1 16:28 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 17 mai 15:42 „Ziua în care s-a făcut dreptate!” CSA Steaua a pus tunurile pe FCSB după răspunsul primit de la Curtea de Apel Vezi toate știrile
Citește și