Închide meniul

Nicuşor Dan, veste uriaşă pentru CSM Bucureşti! Ce a spus despre salariul Cristinei Neagu

Bogdan Stănescu Publicat: 6 iulie 2024, 20:04

Reclamă
Nicuşor Dan, veste uriaşă pentru CSM Bucureşti! Ce a spus despre salariul Cristinei Neagu

Nicuşor Dan, veste uriaşă pentru CSM Bucureşti!

Crina Pintea şi Cristina Neagu, după o victorie obţinută de CSM Bucureşti / Hepta

Nicuşor Dan a transmis o veste uriaşă pentru CSM Bucureşti! Primarul reales al Capitalei a vorbit şi despre salariul Cristinei Neagu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicuşor Dan a declarat că CSM Bucureşti va continua să fie finanţată de la bugetul Primăriei Capitalei, în aceleaşi condiţii. Totodată, Nicuşor Dan a subliniat că nu i se pare mare salariul primit de Cristina Neagu. Neagu câştigă 20.000 de euro lunar.

Nicuşor Dan, veste uriaşă pentru CSM Bucureşti! Ce a spus despre salariul Cristinei Neagu

”E o decizie pe care o vom lua împreună cu Consiliul General, opțiunea mea este da. Din păcate, presa spune că noi plătim salariile cele mai mari. Realitatea spune că noi am fost pe locul 7, ca buget, dintre echipele care au fost în Champions League.

Echipa a ratat Final Four, pentru că Final Four înseamnă locurile 1-4, și noi am avut bugetul cu numărul 7. E cumva logic. Tot timpul ne propunem să fim în primele patru, dat totuși avem bugetul cu numărul 7. Și am fost tot timpul în primele 8. Obiectivul a fost primele patru. Nu am atins acest obiectiv, numai că el era ușor nerealist, din moment ce aveam bugetul 7.

E important ca această echipă, ca Rapid, Dinamo, ca alte echipe din București, să fie în competiții internaționale, pentru că este un brand al Bucureștiului. Nu cred că ar trebui să dublăm bugetul ca să ne propunem să câștigăm Champions League, cred că așa cum funcționează echipa e foarte bine”, a declarat Nicușor Dan, potrivit primasport.ro.

Reclamă
Reclamă

Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană

Iată discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană. Neagu a spus că, în ansamblu, a fost un sezon bun, având în vedere că CSM Bucureşti a câştigat 3 trofee.

Suntem bucuroase. Sigur, există dezamăgirea ratării Final Four, însă am câștigat trei trofee pe plan intern. Vedeți, există mai multe echipe care investesc, însă nu au performanțe similare. Per total, este un sezon reușit, chiar dacă ne apasă ratarea Final Four. Trei trofee anul trecut, trei trofee acum, sperăm să o ținem tot așa. Suntem obișnuiți cu schimbările, vor pleca șapte jucătoare, vor veni altele. Va fi un început de sezon complicat, vor fi și Jocurile Olimpice.

Va fi complicat, nu vom rămâne multe fete aici, să ne pregătim. Sunt multe echipe care vor să cucerească trofee, iar noi am reușit să câștigăm tot, nu e simplu. Rămâne și marea dorință a Final Four-ului. E greu de spus ce trebuie să facem pentru a ajunge în ultima fază de Champions League.

Reclamă

E greu să ajungi acolo, sunt multe echipe care investesc pe plan internațional. Clubul ne asigură toate condițiile pentru a performa. Cred că umbrim bucuria trofeelor pe plan intern, toată lumea își dorește să facem performanță în Champions League. Astăzi, trebuie doar să ne bucurăm de câștigarea titlului în Liga Florilor”, a spus Cristina Neagu după ce CSM Bucureşti a primit trofeul de campioană.

CSM Bucureşti a câştigat al şaptelea titlu naţional din propriul palmares. Celelalte şase titluri au fost câştigate între 2015-2018, respectiv în 2021 şi 2023. Şase trofee Cupa României şi cinci Supercupe mai are în palmares CSM Bucureşti, iar la nivel european are trei medalii în Liga Campionilor – aur (2016), bronz (2017 şi 2018).

 

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:30

LIVE VIDEORio Ave – Famalicao e ACUM în AntenaPLAY (22:15). Porto – Braga (duminică, 22:30) e meciul etapei a 8-a din Liga Portugal

22:14

Decizia luată de patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, după ce echipa antrenată de Răzvan Lucescu a fost învinsă de FCSB!

21:56

„Săracul tot repeta obsesiv” Mihai Stoica, despre starea lui Mihai Lixandru după accidentarea din PAOK – FCSB: „Era marcat”

21:48

Gigi Becali, show şi la revenirea în ţară, după ce FCSB a învins-o pe PAOK: „Văd mai bine fotbalul ca Mircea şi Răzvan Lucescu”

21:16

Mircea Rednic, entuziasmat după UTA Arad – Petrolul Ploieşti 3-1: „Eu v-am spus”. Ce obiectiv are „Bătrâna Doamnă”

21:15

LIVE TEXTFarul – Dinamo 1-1. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan au marcat în partida de la Constanţa

1 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 2 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani” 3 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 4 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 5 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 6 Simona Halep a suferit la Hong Kong una dintre cele mai dure înfrângeri ale carierei! De când nu a mai păţit „Simo” aşa ceva
Citește și