Închide meniul

Judd Trump – Ding Junhui 10-4, în finala World Open. Al cincilea titlu din 2024 pentru englez

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 martie 2024, 18:11

Judd Trump – Ding Junhui 10-4, în finala World Open. Al cincilea titlu din 2024 pentru englez

Judd Trump - Ding Junhui 10-4, în finala World Open

Judd Trump - Ding Junhui 10-4, în finala World Open - Profimedia Images

Judd Trump – Ding Junhui 10-4, în finala de la World Open. Judd Trump a câştigat al cincilea titlu din 2024 şi l-a egalat la acest capitol pe idolul său, Ronnie O`Sullivan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trump a reuşit două break-uri de peste 100 de puncte şi alte cinci peste 50 de puncte pentru a se impune în ultimul act, în faţa favoritului gazdelor, Ding Junhui. A fost al cincilea titlu, după cele de la English Open, Wuhan Open, Northern Ireland Open şi German Masters.

Judd Trump – Ding Junhui 10-4, în finala World Open

Trump a pus mâna pe un cec de 170.000 de lire sterline şi a ajuns la un total de câştiguri de peste un milion de lire sterline (1,061,000), în 2024. O’Sullivan este în faţa lui la acest capitol, cu 1,155,500 lire sterline.

Pentru Judd Trump, acesta este al 28-lea titlu al carierei, capitol la care l-a egalat pe legendarul Steve Davis. El şi cu Ronnie se anunţă favoriţii Campionatului Mondial de la Crucible.

„Ding a jucat foarte bine în această săptămână şi ştiam că voi avea parte de un meci greu. Am reuşit să joc bine în prima sesiune şi să am un avantaj concludent. Am dat cel mai bun snooker al meu pe seară. Nu am vrut să îi dau şansă să înceapă să revină.

Reclamă

Cu cât am crescut în vârstă, cu atât am învăţat să nu mă mai pedepsesc când greşesc anumite lovituri. Văd alţi jucători care fac asta. Trebuie să treci repede peste asemenea momente”, a spus Trump, citat de wst.tv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
Vezi toate știrile
Citește și