Închide meniul
Foto

A venit decizia în procesul de custodie a fiicei Ronei Hartner! Cu cine va sta Rita! Acuzaţii teribile la adresa tatălui fetei

Reclamă

Publicat: 29 martie 2024, 17:12

A venit decizia în procesul de custodie a fiicei Ronei Hartner! Războiul între mătuşa Ritei şi tatăl fetei, Rocco Sedano, pare departe de a se fi încheiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Instanţa a hotărât că Rita Sumalya va rămâne cu mătuşa şi cu unchiul ei, în Franţa. Rita locuieşte acum în Toulon, în casa care i-a aparţinut mamei sale. Mătuşa Rinda şi unchiul fetei stau alături de ea.

A venit decizia în procesul de custodie a fiicei Ronei Hartner! Cu cine va sta Rita

Potrivit deciziei instanţei, Rita Sumalya va locui alături de Rinda Hartner, sora regretatei artiste Rona Hartner.

Tatăl Ritei, Rocco Sedano, a primit acceptul de a o vizita pe fiica lui o dată la două săptămâni, timp de câteva ore. Acest lucru nu va putea fi însă posibil fără acceptul fetei.

Chiar dacă Rinda Hartner a primit custodia Ritei, va fi nevoie de semnătura lui Rocco Sedano atunci când tânăra părăseşte graniţele Franţei.

Reclamă

Mătuşa Ritei acuza, de altfel, că Rocco Sedano nu îşi oferă semnătura pentru ca fata să vină în România, la mormântul mamei sale.

Tatăl fetei are rolul avut în ultimii 15 ani, unul de decor”

Rinda Hartner îl acuza pe Rocco Sedano şi că şi-ar fi dorit custodia fetei doar pentru a beneficia de anumite ajutoare din partea statului francez pentru creşterea copilului.

„Tatăl fetei are rolul avut în ultimii 15 ani. Unul de decor. Un tată e tată când e lângă copil toți anii, nu începând cu 15 ani… Lupul își schimbă blana, dar năravul nu. Continuăm… Fata e bine, cu mama. Singura chestie care e mai dificilă e că fata ar vrea să vină în țară la mormântul mamei ei, dar nu poate să iasă fără semnătura lui. Tatăl nu dă semnătura. Până una- alta, fata e bine și asta e cel mai important”, declara Rinda Hartner pentru Prima TV.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a făcut Rona Hartner cu puţinii bani rămaşi după divorţ

Rona Hartner a fost căsătorită prima dată căsătorită cu un sportiv de performanţă. Este vorba despre dansatorul argentinian Rocco Sedano. Au divorţat în 2008, după care artista şi-a refăcut viaţa cu francezul Herve Camilleri.

Cea de-a doua căsnicie a ei a durat trei ani. Suferinţa a fost cu atât mai mare cu cât Herve a lăsat-o fără o parte importantă din avere la partajul din 2021. A păstrat casa de pe Costa de Azur, dar cel de-al doilea ei soţ a rămas cu o sumă considerabilă de bani.

Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce vrut de la mine. I-am zis să ia tot ce vrea. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect.

Și cu conturile ne-am aranjat. De aia ne-au trebuit două luni până să anunțam divorțul, ca să aranjăm totul. Cunoști un cuplu după cum divorțează. Iubirea asta imposibilă dintre noi poate în timp se va transforma în altceva. Herve nu m-a trădat, nu am avut o viață sinistră cu el”, declarase Rona Hartner la spynews.ro.

Rona Hartner era o fire sportivă. Cancerul a răpus-o pe regretata sportivă la numai 50 de ani

Cântăreaţa reuşise să pună departe puţinii bani rămaşi pentru a se implica într-un proiect medical. Planurile ei au fost date peste cap de problemele medicale cu care s-a confruntat. Tratamentele au costat-o o avere.

Ca orice om deștept care nu se rupe în figuri, am niște bănuți de rezervă, normal, logic! Vorba aceea, am bani să trăiesc. Banii pe care eu îi strânsesem pentru un proiect muzical, acum o să îi cheltuiesc pentru a mă întreține. Mă deranjează acest lucru. Eu, în general, nu sunt disperată după shopping, nu sunt disperată după fițe și figuri, așa că nu mă las niciodată fără bani”, spunea Rona Hartner în urmă cu doi ani.

Până să fie diagnosticată cu boala teribilă, Rona încercase să se menţină în formă făcând mult sport.

Reclamă

„Da, în primul rând merg foarte mult pe jos. În ultimul timp, am ceva probleme la genunchi, aşa că merg între 9 si 16 km pe zi, am aplicaţie pe telefon care îmi calculează. Şi urc între 24 şi 48 de etaje în fiecare zi”, declara Rona într-un alt interviu.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și