Închide meniul
Foto

Afacerea de milioane a fiicei lui Gigi Becali, pusă în pericol. Reacţia furioasă a omului de afaceri: „Bălăceanca! Atât am de spus!”

Reclamă

Publicat: 7 august 2022, 10:58

Afacerea de milioane a fiicei lui Gigi Becali, pusă în pericol. Reacţia furioasă a omului de afaceri: „Bălăceanca! Atât am de spus!”

Gigi Becali şi Teodora Becali

Teodora Becali şi-a cosntruit un adevărat palat

Fiica cea mare a lui Gigi Becali, Teodora, administrează alături de soţul său hotelul pe care familia l-a deschis pe litoral. Un român stabilit în Germania contestă brandul „Becali”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Christian Altmann este un român stabilit în Germania şi susţine că omul de afaceri nu poate folosi brandul „Becali” fără acordul său, scrie cancan.ro.
Acesta susţine că a înregistrat marca „Becali” în Germania, în 2006.

Am văzut că dânsul și-a inaugurat un hotel în Venus, care poartă numele «Becali Hotel». Ceva s-a întâmplat, pentru că nu are acest drept.

Nu știu cum a reușit, deoarece eu dețin această marcă din 2006, este înregistrată în Germania, pe când România nu era în UE. De la aderarea României la UE, în anul 2007, eu am dreptul și peste România cu acest brand”, a spus Ovidiu Christian Altmann pentru sursa mai sus citată.

Reacţia furioasă a lui Gigi Becali

Gigi Becali nu a stat pe gânduri şi oferit imediat o reacţie.

Reclamă

Bine, eu spun așa: la noi este, undeva, o comună, acolo, se numește Bălăceanca. Atât am de spus”, a transmis Gigi Becali.

Gigi Becali a inaugurat recent Becali Hotel, afacere de care se ocupă fiica sa, Teodora, împreună cu soțul ei, Mihai Mincu. Patronul de la FCSB a plătit 6,8 milioane de euro pentru a achiziționa hotelul de la Ioan Niculae, finanțatorul celor de la Astra Giurgiu.

Mihai Mincu, ginerele lui Gigi Becali, a explicat în urmă cu câteva luni ce planuri are cu hotelul cumpărat de patronul FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Fostul hotel Inter se va deschide în iunie sub denumirea Becali Hotels și va fi catalogat la 5 stele. Am făcut puține modificări la exterior, la plajă, la șezlonguri. De la anul ne propunem să facem și schimbări la interior.

Deocamdată vrem să vedem cum ne descurcăm cu acest hotel, iar pe viitor, dacă ne acomodăm cu o astfel de afacere, vom analiza și varianta extinderii pe acest segment. Nu avem încă o gândire în acest sens.

S-a ivit oportunitatea de a cumpăra acest hotel de la Interagro și vrem să îl facem funcțional. Sunt clienți ai hotelului care vin aici în fiecare an. Hotelul arată foarte bine. Mare lucru nu ai ce să schimbi nici în interior, din punct de vedere al mobilierului.”, a explicat Mihai Mincu, pentru profit.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și