Închide meniul

"Am fost şocată" Reacţia lui Vera Wang, femeia de 71 de ani care arată ca o adolescentă. Poza postată pe Instagram. "Cum să ai 71 de ani şi să arăţi aşa. OMG"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 noiembrie 2020, 7:27 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

"Am fost şocată" Reacţia lui Vera Wang, femeia de 71 de ani care arată ca o adolescentă. Poza postată pe Instagram. "Cum să ai 71 de ani şi să arăţi aşa. OMG"

Instagram Vera Wang

Vera Wang are 71 de ani

Ajunsă la 71 de ani, celebra creatoare de modă i-a uimit în mai multe rânduri pe fani, mai ales pentru că în majoritatea pozelor, ea pare a avea vârsta unei adolescente. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am fost şocată. Adevăratul motiv pentru care am postat poza era să pun în evidenţă clema de păr. A trebuit să minimalizez tot ce am purtat pentru a se vedea mai clar accesoriul. Faptul că s-a vorbit despre bustiera atât de mult este o nebunie", a spus Wang, citată de People. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang)

Vera Wang arată incredibil la 71 de ani

Pentru a arăta ca o adolescentă, la 71 de ani, fosta patinatoare ţine cont de nişte principii de viaţă, atunci când vorbim despre sport şi mâncare.

Wang, care are acum o avere de 630 de milioane de dolari, merge foarte mult cu bicicleta, în cartierul unde locuieşte şi face exerciţii cu greutăţi mici, de două-trei kilograme, anunţă Bazaar US.

Reclamă

Când vine vorba de mâncare, Vera ne-a dat asigurări că nu sare nicio masă. Dimineaţa nu lipsesc cerealele, iar la prânz se axează pe mâncare chinezească. Seara, "o baie foarte fierbinte mă face să uit de toate", recunoaşte Vera.

Încă un lucru important dezvăluit de Vera: nu bea decât apă plată. Cel mai greu i-a fost să renunţe la sucurile acidulate. Toate acestea l-au făcut pe un internaut să rămână cu gura căscată: "Cum să ai 71 de ani şi să arăţi aşa. OMG".

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Vera Wang are 71 de ani
  • Wang are o avere de 630 de milioane de dolari

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:44 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” Vezi toate știrile
Citește și