Închide meniul
Foto

Anunţul alarmant făcut de Irinel Columbeanu după ce şi-a pierdut toată averea şi a ajuns la un azil pe care nu şi-l permite!

Publicat: 21 decembrie 2023, 18:36

Reclamă
Anunţul alarmant făcut de Irinel Columbeanu după ce şi-a pierdut toată averea şi a ajuns la un azil pe care nu şi-l permite!

Anunţul alarmant făcut de Irinel Columbeanu după ce şi-a pierdut toată averea şi a ajuns la un azil pe care nu şi-l permite

Irinel Columbeanu / Hepta

Irinel Columbeanu a făcut un anunţ alarmant după ce şi-a pierdut toată averea şi a ajuns la azilul din Ghermăneşti deţinut de Ion Cassian, pe care nu şi-l permite însă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irinel Columbeanu a condus după o pauză de 5 ani, fiind filmat la volanul unui Mercedes, şi a declarat că se gândeşte serios să se reapuce de şofat. Anunţul este îngrijorător, având în vedere că Irinel Columbeanu are, potrivit presei mondene, probleme de sănătate. Chiar el spunea într-un vlog al lui Serghei Mizil că nu crede că mai poate conduce.

Anunţul alarmant făcut de Irinel Columbeanu după ce şi-a pierdut toată averea şi a ajuns la un azil pe care nu şi-l permite!

Nu am mai condus de aproximativ 5 ani când am predat mașina pe care o aveam închiriată, un Opel mai vechi. Un prieten bun, mi-a făcut o surpriză și m-a lăsat să conduc iar. Nu a fost Bentley, nu a fost Rolls, dar mi-a făcut plăcere să conduc o manuală din nou. Mă gândesc serios să mă reapuc să conduc, dar îmi fac planurile financiare înainte, pentru că acum nu mai am autoturism”, a declarat Irinel Columbeanu pentru cancan.ro.

Irinel Columbeanu locuieşte în prezent în azilul în care a stat şi tatăl său, deţinut la Ghermăneşti de către Ion Cassian. Fostul om de afaceri, care şi-a pierdut întreaga avere de zeci de milioane de euro, nu îşi permite să îşi achite azilul, care îl costă 7.000 de lei lunar, dar prietenii acestuia au intervenit şi îl ajută pe Irinel Columbeanu.

Fostul milionar de la Izvorani a declarat, recent, că azilul ar fi deja plătit până în luna mai a anului viitor. Irinel Columbeanu are o pensie de la stat de numai 1.900 de lei. La această sumă se adaugă însă o poprire lunară de 600 de lei. Practic, Irinel Columbeanu nu dispune, de la lună la lună, decât de 1.300 de lei.

Reclamă

Gigi Becali, despre Irinel Columbeanu: „E trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci”

Gigi Becali nu şi-a dorit să îl ajute cu bani pe Irinel Columbeanu, cel care şi-a cheltuit averea de zeci de milioane de euro. Patronul FCSB-ului a explicat de ce nu ia în calcul să îi plătească azilul.

Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn.

Eu cred că totuși Monica (n.r. fosta sa soție) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea.

Reclamă 4 / 0/3

„Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion?”

Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta!

Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița (n.r. fosta iubită a lui Irinel Columbeanu) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, a declarat Gigi Becali la prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și