Închide meniul

Anunţul făcut de Nicuşor Dan despre CSM Bucureşti după ce a fost ales primar al Capitalei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 octombrie 2020, 13:46 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

Anunţul făcut de Nicuşor Dan despre CSM Bucureşti după ce a fost ales primar al Capitalei

Hepta

Nicuşor Dan, noul primar al Capitalei, a vorbit despre situaţia de la CSM Bucureşti

"CSM Bucureşti are o echipă de handbal, care este angrenată într-o competiție europeană. Angajamentul faţă de această echipă va continua cel puţin până în vara anului viitor pentru ca parcursul european al acestei echipe să nu fie afectat şi pentru că este vorba de nişte profesioniste, care au semnat un contract cu Municipalitatea, iar noi suntem oameni serioşi şi ne ţinem de contractele pe care le semnăm.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicuşor Dan: "E o decizie pe care o să o luăm la momentul acela"

Mai departe, ce se va întâmpla începând cu vara asta… Nu este momentul să facem analiza chiar în aceste două săptămâni, când avem coronavirus şi situaţia financiară pe care o avem.

Până în primăvară o să facem o analiză, o să vedem planuri de management și cum putem să facem ca parte din banii pe care îi consumă această echipă să vină din surse din private. E o decizie pe care o să o luăm la momentul acela", a spus Nicuşor Dan, potrivit Agerpres. 

Gabriela Szabo a răbufnit după problemele de la CSM Bucureşti

Managerul sportiv al CSM Bucureşti, Gabriela Szabo, a răbufnit după ce handbalistele de la club au protestat înaintea meciului cu Ferencvaros. Totul a pornit de la restanţele salariale. 

”În aceste vremuri tulburi pe care le trăim cu toții trebuie să fac față în plus unor josnicii fără margini, unor acuze bolnave, unor invenții venite din partea unor minți incapabile să înțeleagă ceva din ceea ce se petrece în jurul lor.

Reclamă

Clubul Sportiv Municipal București traversează poate cea mai grea perioadă a existenței sale. Perioada de criză a debutat în februarie anul trecut, în momentul în care bugetul Primăriei Municipiului București, principalul finanțator al clubului, a fost redus.

Nimeni nu își poate închipui eforturile pe care conducerea CSM București le-a făcut pentru a ține sub control situația, care a cunoscut o nouă etapă dificilă odată cu declanșarea pandemiei la începutul acestui an…

(…) Au fost luate decizii foarte grele pentru ca echipa feminină de handbal, portdrapelul clubului, să își continue activitatea. Am renunțat la echipa feminină de volei, cea care ne-a adus atât de multe bucurii, la cea masculină de volei, dar și la formația de rugby seniori a clubului nostru”, a scris Szabo, la începutul acestei luni.

Reclamă 4 / 0/3

Totuşi, echipa de handbal merge bine în Liga Campionilor. Este pe primul loc în Grupa A, cu 8 puncte, fiind urmată de Vipers şi Roston Don, cu câte 7 puncte.  

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și