Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este fiica lui Elias Charalambous! Andriana e fotomodel şi a postat imagini „fierbinţi” de pe plajă

Reclamă

Publicat: 7 aprilie 2024, 11:58

Cât de frumoasă este fiica lui Elias Charalambous! Andriana e fotomodel şi a postat imagini „fierbinţi” de pe plajă

Cât de frumoasă este fiica lui Elias Charalambous

Andriana Charalambous este fiica lui Elias Charalamabous / Colaj Instagram

Iată cât de frumoasă este fiica lui Elias Charalambous. Antrenorul FCSB-ului, care este aproape de a-i aduce lui Gigi Becali titlul după o pauză de 9 ani, are cu ce se mândri şi în viaţa privată. Fiica lui, Andriana Charalambous, este fotomodel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous a plecat din Cipru şi a semnat cu FCSB în luna aprilie a anului trecut. A decis să facă sacrificii uriaşe şi nu locuieşte alături de familie. S-a mutat în baza de la Berceni pentru a fi concentrat exclusiv la fotbal.

Cât de frumoasă este Andriana, fiica lui Elias Charalambous

Tehnicianul liderului din Liga 1 are doi copii. Fiica lui este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Andriana a postat, pe contul ei de Instagram, mai multe imagini de pe plajă. Fotografiile au fost şi pe placul lui Elias, cel care le-a şi dat „like”.

Andriana Charalambous are o relaţie perfectă cu tatăl ei. Aceasta a făcut publice imagini în care stă alături de antrenorul de la FCSB şi care au fost însoţite de mesaje emoţionante. „Cel mai tare tată din lume!”, a scris Andriana.

Reclamă

Antrenorul FCSB-ului mare şi un băiat, care calcă pe urmele tatălui lui. A jucat deja în naţionala de juniori a Ciprului. Elias Charalambous a fost fotbalist la Omonia, PAOK şi FC Vaslui şi a adunat 69 de selecţii la naţionala de seniori a Ciprului.

Mihai Stoica a fost cel care a dezvăluit cât de implicat este Elias Charalambous la FCSB.

Trăiesc mai mereu aici. Plec doar când trebuie să traversez Bucureștiul să vin la emisiuni. Altfel n-am de ce să plec. Și acum mai am un companion, este Elias Charalambous, care a preferat să locuiască în bază decât să stea la hotel sau într-un apartament”, declara Mihai Stoica pentru primasport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Elias Charalambous, înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Va fi un dezastru pentru noi dacă facem asta”

Elias Charalambous a vorbit înainte de FCSB – Universitatea Craiova şi le-a atras atenţia tuturor oamenilor de la club să nu creadă că s-a terminat campionatul, în cazul în care roş-albaştrii se vor impune în faţa oltenilor.

Asta chiar dacă între două echipe sunt acum 7 puncte, iar Rapid şi CFR sunt la nu mai puţin de 10 lungimi de lider. Charalambous a ţinut să specifice şi că pe stadion se vor afla din nou 40.000 de oameni.

Cum putem fi campioni dacă mai sunt șapte meciuri după acest joc? Imaginați-vă că după acest meci mai sunt alte șapte, 21 de puncte. Dacă vom avea asta în minte (n.r. – că FCSB este deja campioană), va fi un dezastru pentru noi, sincer! Spun din toată inima mea că nimic nu se va termina mâine, campionatul e lung”.

Încă un meci foarte important pentru noi, cu o echipă care chiar a arătat bine la ultimele două partide din play-off, o echipă cu calitate, dar noi credem că suntem gata pentr un astfel de joc.

Astfel de jocuri sunt săptămânale, e din ce în ce mai greu pentru noi. Suntem pregătiți de când a început play-off-ul, sunt meciuri dificile. Jucătorii mei sunt într-o formă bună, sunt concentrați. Ei trebuie să fie sută la sută în astfel de meciuri.

Așa cum am spus după meciul cu Farul, am cerut ca fanii să fie lângă jucători, avem nevoie de ei în astfel de meciuri. Am fost informați că vom avea în jur de 40.000 de spectatori, e foarte important pentru jucători”, a spus Elias Charalambous.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și