Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este fiica „secretă” a lui Helmut Duckadam. Imagini rare cu Brigitte

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 iunie 2024, 12:39

Reclamă
Cât de frumoasă este fiica „secretă” a lui Helmut Duckadam. Imagini rare cu Brigitte

Cât de frumoasă este fiica "secretă" a lui Helmut Duckadam

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu / AS.ro

Cât de frumoasă este fiica „secretă” a lui Helmut Duckadam. Brigitte este fiica pe care Helmut Duckadam o are din prima căsătorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brigitte Duckadam este stabilită în SUA şi nu este cunoscută în spaţiul public din România. Chiar dacă părinţii săi au divorţat, Brigitte are o relaţie extrem de apropiată cu tatăl său. (VEZI IMAGINI RARE CU FIICA CEA MARE A LUI HELMUT DUCKADAM)

Cât de frumoasă este fiica „secretă” a lui Helmut Duckadam

Brigitte Duckadam este căsătorită şi are un băieţel, pe care „Eroul de la Sevilla” îl iubeşte enorm. Într-un interviu rara acordat în trecut, fiica cea mare a lui Helmut Duckadam a vorbit despre perioada în care tatăl său a câştigat Cupa Campionilor în 1986.

Când eram mică, tata îmi spunea că sunt un fel de mascotă a echipei. Colegii lui îi spuneau că dacă nu mă aduce la stadion vor pierde meciurile. Devenise o superstiţie”, spunea, în trecut, fiica cea mare a lui Helmut Duckadam.

Helmut Duckadam a făcut dezvăluiri despre relaţia cu Alexandra

În 2007 s-a zvonit că Alexandra l-ar fi ales de soţ pe Duckadam pentru situaţia lui financiară. Legendarul portar a ţinut să dea detalii care contrazic această teorie. Cei doi au trăit o perioadă din salariul Alexandrei şi din pensia de 1.800 de lei a lui Helmut. Alexandra a fost cea care l-a încurajat în acea perioadă, după nuntă, şi l-a ajutat să treacă peste momentele dificile.

Reclamă
Reclamă 4

„N-aveam nimic. Cel mai grav a fost atunci, în momentul de după ce ne-am căsătorit. Tot ce aveam eu în România am dus în America, atunci când am plecat, în 2003. Când m-am însurat cu Alexandra nu aveam nimic. Trăiam, practic, din salariul ei și din pensia mea mică. La un moment dat, am pierdut și apartamentul din Arad.

A fost o casă naționalizată, o câștigasem eu prin hotărâre definitivă, dar, după zece ani, urmașii urmașilor au câștigat-o la CEDO și m-au dat afară, zbang.

Și m-am dus la mama, că n-aveam unde să mă duc. M-am dus la mama și, practic, pe cea mică, până la un an de zile, am crescut-o la mama. Nu aveam nici furculiță, nici cuțit”, a spus, în trecut, Duckadam, la Antena 1.

Reclamă

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:08

Dorin Goian, plin de încredere înainte de România – Olanda: „E clar că au şi minusuri”. Comparaţii cu generaţiile din 2008

9:00

Etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Austriei e live în AntenaPLAY, în perioada 28-30 iunie

8:51

Etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Austriei e live în AntenaPLAY, în perioada 28-30 iunie

8:38

Ce cotă are România la câştigarea EURO 2024! Ce naţionale sunt sub „tricolori” înaintea optimilor de finală

8:24

Victor Piţurcă, înainte de România – Olanda de la EURO 2024: „A fost coşmarul meu!” Sfat pentru Edi Iordănescu

23:01 27 iun.

România – Olanda, în optimi la EURO 2024. Cu ce colos ne luptăm, de fapt, pentru sferturile de finală de la Campionatul European

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și