Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România s-a năpustit asupra milionarului celebru care şi-a înşelat soţia cu ea timp de 16 ani!

Publicat: 29 noiembrie 2023, 9:39

Reclamă
Cea mai cunoscută amantă din România s-a năpustit asupra milionarului celebru care şi-a înşelat soţia cu ea timp de 16 ani!

Cea mai cunoscută amantă din România s-a năpustit asupra milionarului celebru care şi-a înşelat soţia cu ea timp de 16 ani!

Vica Blochina / Instagram

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, l-a atacat devastator pe Victor Piţurcă, fostul selecţioner al României cu care are un băiat, pe Edan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Băiatul Vicăi Blochina locuieşte în prezent la tatăl lui, iar lituanianca nu mai are în prezent niciun fel de relaţie cu fostul selecţioner al naţionalei.

Cea mai cunoscută amantă din România s-a năpustit asupra milionarului celebru care şi-a înşelat soţia cu ea timp de 16 ani!

Vreau să vorbim despre bărbaţii care nu îşi asumă rolul de tată şi fug în momentul în care află că ai rămas însărcinată. Efectiv dispar.

În primul rând, copilul este dar de la Dumnezeu. Pentru asta trăim. Copilul este iubire, cel mai frumos dar care se poate întâmpla.

Numai că se poate întâmpla ca bărbatul (n.r.: cu care ai un copil) să afle şi să nu îi convină, să îi fie frică de responsabilitate.

Reclamă

Brusc nici nu te mai iubeşte, brusc în loc de 16 ani am stat numai 4 luni împreună. Ar vrea să scape, să nu mai existe relaţia respectivă.

„În cazul în meu a fost foarte naşpa”

În cazul meu a fost foarte naşpa. Nu ai cum să te foloseşti de trupul unei femei, să îi spui că o iubeşti şi când afli că e însărcinată să nu vrei să recunoşti copilul. Lipsă de asumare.

Mari laşi sunt bărbaţii care fac lucrul ăsta! Nu ai cum să te gândeşti brusc, după atâţia ani, că ai soţie şi să fugi.

Reclamă 4 / 0/3

Am zis că sunt însărcinată, nu am spus că o să avem un copil. Între noi nu mergea relaţia foarte bine, dar după atâţia ani de relaţie, dacă am rămas însărcinată am zis ‘Binecuvântare de la Dumnezeu’. Am crezut că relaţia acolo a dus.

De câte ori ne despărţeam, ne împăcam, niciodată nu am putut să mă rup de această relaţie şi, normal, când am rămas însărcinată am zis ‘Aşa a vrut Doamne-Doamne’.

„Toate lucrurile s-au schimbat în foarte rău”

În momentul în care am spus că am rămas însărcinată, toate lucrurile s-au schimbat în foarte rău. În momentul ăla nu mai aveam prieten, tată, iubit, frate. Persoana cu care am stat foarte mulţi ani şi în care am avut mare încredere, care spunea zi şi noapte că sunt iubirea vieţii lui… Niciodată o femeie nu o să stea cu un bărbat atâţia ani de zile dacă ăla nu o ţine pe ea din vorbe frumoase şi din gesturi. Atâtea minciuni am auzit, ulterior mi-am dat seama, încât chiar am crezut că e persoana care trebuie (n.r.: să fie cu ea).

A plecat echipa naţională într-o deplasare şi prima oară eu l-am văzut, fiind cu burta la gură, cu soţia de mână la televizor la plecarea în cantonament. Atunci el încerca să mă facă în toate felurile să renunţ la copil. A încercat cu frumosul, cu urâtul. Într-o perioadă mă jignea. După care îmi spunea că are familie şi o iubeşte foarte mult”, a spus Vica Blochina în emisiunea ei online, „Femeia Deasupra”.

Pasiunea secretă pe care o are cea mai cunoscută amantă din România. Face asta de 16 ani

S-a aflat care este pasiunea secretă pe care o are cea mai cunoscută amantă din România. Vica Blochina a dezvăluit ce face de mai bine de 16 ani. Aceasta susţine că îşi face singură în casă cremele şi măştile pentru ten.

Vica Blochina a dezvăluit, pe contul ei de Instagram, faptul că este pasionată de produsele de îngrijire personală făcute în casă.

Fosta balerină de la Melody, ajunsă la 48 de ani, îşi face singură măştile şi cremele de faţă, folosind produse naturale, precum uleiuri de sâmburi de caise, unt de cacao sau ceară de albine. Acesta susţine chiar că şi deodorantele şi pasta de dinţi le face tot în casă.

Reclamă

„Pasiunea mea de peste 16 ani…să fac creme, măşti, pastă de dinţi, deodorant din produse naturale pe care le cumpăr online. Şi cel mai mult îmi place să-mi bucur prietenele cu cadouri hand made”, a transmis Vica Blochina, pe Instagram.

Recent, Vica Blochina a dezvăluit că ţine foarte mult la propria imagine. Acest fapt a determinat-o şi să se opereze şi să-şi micşoreze stomacul.

Eu sunt un om care cere foarte mult de la el, pot spune perfecționistă. Tot timpul vreau să arăt bine, să fiu frumoasă. Mă certam singură (înainte de intervenție – n.r), mă uram. Pur și simplu când treceam pe lângă oglindă în casă întorceam capul pentru că nu mai știam ce să fac. Mă certam foarte mult, îmi ziceam: ‘Băi, dar tu nu ești în stare să slăbești’. Făceam eforturi supranaturale. Au fost 21 de zile în care am ținut post cu apă plată și 3 zile post negru fără apă și am slăbit 900 de grame, până la un 1 kilogram”, a mai spus Vica, în emisiunea ei de pe Youtube.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și