Închide meniul
Foto

Cel mai bogat român s-a despărţit de soţie şi s-a cuplat cu o vedetă, care e acum însărcinată! Detalii despre telenovela anului!

Publicat: 13 decembrie 2023, 9:42

Reclamă
Cel mai bogat român s-a despărţit de soţie şi s-a cuplat cu o vedetă, care e acum însărcinată! Detalii despre telenovela anului!

Cel mai bogat român s-a despărţit de soţie şi s-a cuplat cu o vedetă, care e acum însărcinată

Daniel Dineş şi Iuliana Doroftei / colaj Facebook

Cel mai bogat român, Daniel Dineş, s-a despărţit de soţie şi s-a cuplat cu o vedetă. Co-fondatorul UiPath este, potrivit presei mondene, într-o relaţie cu Iuliana Doroftei, fostă câştigătoare a unei emisiuni de modă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit cancan.ro, Iuliana Doroftei este şi însărcinată. Momentan, cel mai bogat român nu a divorţat de soţia sa, iar femeia nu şi-a schimbat încă statutul de femeie măritată pe contul de Facebook.

Cel mai bogat român s-a despărţit de soţie şi s-a cuplat cu o vedetă, care e acum însărcinată

Daniel Dineş urmează să demisioneze anul viitor din funcţia de co-CEO al companiei UiPath, pe care a fondat-o alături de Marius Tîrcă. Celălalt co-CEO al companiei, Rob Enslin, care a preluat conducerea companiei alături de Dineş în mai 2022, va rămâne singurul CEO al UiPath de la 31 ianuarie 2024.

Daniel Dineş va continua în compania pe care a fondat-o în calitate de director de inovare, funcţie nou-creată în cadrul UiPath.

Așa cum se întâmplă în orice companie, alături de Consiliul de Administrație, considerăm că planificarea continuității în funcțiile de conducere este unul dintre cele mai importante atribute ale noastre. Rămân angajat convingerii că trebuie să evoluăm și să ne adaptăm pentru a asigura succesul pe termen lung al UiPath. Ca parte a acestui proces, în aprilie 2022, Rob Enslin mi-a devenit partener în calitate de co-CEO, iar în ultimul an i-am delegat din ce în ce mai mult lui Rob latura de extindere a afacerii noastre.

Reclamă

„Sunt încântat că Rob a preluat conducerea”

De-a lungul parteneriatului nostru, am ajuns să am încredere în instinctul de business al lui Rob, în viziunea sa pentru companie și în capacitatea sa de a conduce. Suntem pe deplin de acord asupra puterii pe care o are automatizarea în a crea beneficii tangibile pentru clienții noștri și asupra pașilor pe care trebuie să îi facem pentru a determina compania să își atingă potențialul. În acest sens, astăzi am anunțat că – după o perioadă de tranziție care va decurge până la sfârșitul anului fiscal, respectiv 31 ianuarie 2024 – Rob va deveni singurul CEO, iar eu voi ocupa funcția nou creată de Chief Innovation Officer.

Fiind inginer la bază, aceasta a fost întotdeauna adevărata mea pasiune. Mă voi ocupa de misiunea de inovare a UiPath pentru a transforma procesul de automatizare a companiilor prin valorificarea tehnologiei AI. De asemenea, voi continua să fiu președinte executiv al Consiliului de administrație, unde voi colabora cu Rob în ceea ce privește deciziile strategice (…). Sunt încântat că Rob a preluat conducerea. Știu că este onorat să fie CEO plin și să aibă ocazia de a ne ghida în următoarea perioadă de ascensiune”, anunţa Daniel Dineş pe site-ul companiei.

Daniel Dineş l-a detronat pe Ion Ţiriac din poziţia de cel mai bogat român!

Ion Ţiriac a fost detronat în luna noiembrie a acestui an din poziţia de cel mai bogat român. Iată ce s-a întâmplat cu averea lui Ion Ţiriac în ultimul an, omul de afaceri român fiind depăşit în topul celor mai bogaţi români de Daniel Dineş, fondatorul UiPath.

Reclamă 4 / 0/3

Averea lui Ion Ţiriac nu s-a modificat în ultimul an, însă cea a lui Daniel Dineş a „explodat”. În timp ce Ţiriac a rămas cu o avere de 2 miliarde dolari, cea a lui Daniel Dineş a sporit, fiind cotată la 2,1 miliarde de dolari.

În 2019, Dineş a apărut în revista Forbes ca fiind primul miliardar român care se ocupă cu afaceri cu roboți software. Doi ani mai târziu avea o avere estimată la 6 miliarde de dolari. A urmat un adevărat picaj astfel că, la începutul acestui an, mai avea 1.6 miliarde de dolari.

Dacă la ultima actualizare în clasamentul Forbes reuşise să îl egaleze pe Ion Ţiriac, acum a urcat pe primul loc. Este pe locul 1457 în topul bogaţilor lumii. Fostul jucător de tenis a ajuns pe 1486.

În TOP 5 al afaceriştilor cu cele mai mari averi din România mai sunt Dragoş Pavăl (1.7 miliarde de dolari), Ion Stoica (1.2 miliarde de dolari) şi Matei Zaharia (1.2 miliarde de dolari).

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și