Închide meniul
Foto

Cine preia conducerea clanului Corduneanu după moartea liderului, Costel! „Stăpânul Moldovei” a murit în plin război între fraţi!

Reclamă

Publicat: 17 aprilie 2024, 8:56 / Actualizat: 17 aprilie 2024, 11:07

Cine preia conducerea clanului Corduneanu după moartea liderului, Costel! „Stăpânul Moldovei” a murit în plin război între fraţi!

Cine preia conducerea clanului Corduneanu după moartea liderului, Costel!

Costel Corduneanu (în centru), alături de fratele său, Adrian (în dreapta lui)

Presa din Iaşi a dezvăluit cine preia conducerea clanului Corduneanu după moartea liderului, Costel. Costel Corduneanu a încetat din viaţă la 54 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liderul clanului Corduneanu fusese operat la inimă. Chiar dacă operaţia a avut succes, Costel Corduneanu a suferit ulterior o hemoragie internă şi, în cele din urmă, a decedat. Medicii au făcut toate eforturile să îl salveze, dar nu au reuşit acest lucru.

Cine preia conducerea clanului Corduneanu după moartea liderului, Costel!

Potrivit bzi.ro, publicaţie chiar din Iaşi, acolo unde acţionează Cordunenii, conducerea clanului ar urma să fie preluată de fratele lui Costel, Adrian, zis „Beleaua”.

Între Adrian Corduneanu şi un frate al său, Petronel, e un „război” de amploare, lucru recunoscut recent şi de soţia lui Costel Corduneanu, Graţiela.

Adrian Corduneanu a fost acuzat nu cu mult timp în urmă că în loc să meargă la spital la Costel se afla la cazino. Aceste informaţii au fost negate vehement de Graţiela, soţia lui Costel, care a susţinut, totodată, că în spatele acuzaţiilor se aflau Petronel şi soţia acestuia.

Reclamă

Avem foarte mulți dușmani, dar dușmanii principali în momentul de față sunt fratele lui, Petronel Corduneanu, cu Alina. Ei se țin de ani și ani de capul lui Adrian. Acum, de la dușmănia pe care o au pe Adrian, ce-au făcut? Au început să-l scoată pe Adrian într-o lumină proastă! Dar ei cu treburile lor…

Și vă mai spun ceva: toată familia este lângă el acum, la Târgu Mureș. Adrian este la hotel. Eu știu cine a spus toate astea, Petronel, fratele lui, și cu Adina au făcut-o din dușmănie… E clar. Între ei e ceva ce toată viața o să aibă de împărțit. Dar este strict problema lor, nu mă bag eu. Dar s-a ajuns într-un punct în care, crede-mă, am copii, am familie, nu mă mai gândesc la lumea de pe lângă, ce crede, ce zice, mă gândesc la copilașii mei și la familia mea”, declara Graţiela Corduneanu pentru cancan.ro.

Adrian Corduneanu, cel care ar prelua conducerea clanului interlop Corduneanu după moartea lui Costel
Adrian Corduneanu, cel care ar prelua conducerea clanului interlop Corduneanu după moartea lui Costel

„Legenda noastră” Prima reacţie a lui Adrian Corduneanu după ce fratele lui, Costel, a încetat din viaţă!

Dumnezeu să te ierte, frate. Ai fost și ești iubit, respectat de toată lumea, legenda noastră”, a scris Adrian Corduneanu pe Facebook după decesul fratelui său.

Reclamă 4 / 0/3

Până să devină lider interlop, Costel Corduneanu, zis „Stăpânul Moldovei”, a fost unul dintre cei mai valoroşi luptători ai României. Corduneanu a fost campion mondial la cadeţi şi a participat la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, unde a ocupat locul 9 – Barcelona, 1992, respectiv locul 14 – Atlanta, 1996. În 1996, la JO de la Atlanta a participat și fratele lui, Gheorghe Corduneanu, care a ieșit al șaptelea la lupte libere, categoria 48 kg.

Adrian Corduneanu a fost luptător de performanţă înainte de a deveni lider interlop. A participat la două Jocuri Olimpice

El i-a cunoscut la Jocurile Olimpice pe Leonard Doroftei şi pe Laura Badea, cu care s-a şi împrietenit. În 2013, în perioada în care era preşedinte al Federaţiei Române de Box, Leonard Doroftei s-a fotografiat alături de cel care devenise un temut interlop. A urmat un val de critici, iar „Moşul” a venit cu explicaţii.

Eu îl cunosc ca sportiv, îl cunosc ca om care a luptat, care a avut rezultate. Atât pot eu spune despre Corduneanu. Ce spun alţii, sunt lucruri pe care le ştiu ei. Eu spun ce ştiu.

Multe cantonamente le-am făcut împreună, ei cu luptele, noi cu boxul. Îl cunosc de peste douăzeci de ani. Avem amintiri frumoase, am fost la două Olimpiade împreună. Dacă am fost colegi să nu crezi că am fost împreună. Ne întâlneam mai seară de seară, pe holuri, pe la cantină sau mai stăteam de vorbă pe afară”, spunea Leonard Doroftei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” Vezi toate știrile
Citește și