Închide meniul
Foto

Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf. Ce o obligă pe Caciuc: „Cel mai bun martor”

Publicat: 14 aprilie 2024, 12:55 / Actualizat: 14 aprilie 2024, 14:58

Reclamă
Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf. Ce o obligă pe Caciuc: „Cel mai bun martor”

Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, atac la Laurenţiu Reghecampf / Colaj Instagram

Au apărut detalii despre cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf. Agentul de jucători a pregătit o lovitură totală pentru Corina Caciuc, femeia cu care antrenorul este într-o relaţie şi cu care are doi copii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Procesul de divorţ dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf este departe de a fi încheiat. La tribunal a fost chemată şi Corina Caciuc, cea care a născut în urmă cu două săptămâni.

Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan vrea să afle de când a început relaţia dintre soţul ei şi Corina Caciuc. Astfel, agentul de jucători a luat o decizie drastică alături de avocatul ei. Caciuc a fost chemată martor şi, în cazul în care alege să nu vină la proces, ar urma să fie adusă cu mandat.

Trebuie să închidem totul odată. El știe ce a făcut ! Avocatul meu mi-a spus că cine nu se prezintă este adus cu mandat.

Cine era cel mai bun martor pe care puteam să îl aleg decât Caciuc? Nu? Ea este principalul martor care va stabili vinovăția lui Reghecampf. Hai să vorbim pe fapte. Caciuc va spune de când este cu Reghecampf, când a rămas gravidă, numărăm lunile…

Reclamă

Caciuc putea să spună de când primea bani în cont de la soțul meu, ca ajutor… E simplu. Eu am dovezile, extrasele de cont, iar Caciuc e normal să vină să depună mărturie ce băiat bun e Reghecampf. Om însurat, cu copii acasă, dădea bani altor femei„, a spus Anamaria Prodan pentru viva.ro.

Anamaria Prodan e sigură că mărturiile pe care ar urma să le facă Corina Caciuc, sub jurământ, ar conta decisivi îm luarea unei decizii.

Acest divorț se va termina foarte repede având în vedere declarația concubinei Caciuc care va spune adevărul absolut și toată mizeria făcută de Reghecampf de-a lungul anilor se va termina. Reghecampf își va asuma toată această mizerie și toată această minciună pe care a împânzit-o peste tot în acești ani. Abia aștept să scap de așa ceva din viața mea și să nu mai auzim cât trăim de existența lui„, a mai spua impresarul.

Reclamă 4 / 0/3

Laurențiu Reghecampf, tată pentru a patra oară, după Corina Caciuc a născut

Laurențiu Reghecampf a anunţat, pe 1 aprilie, că a devenit tată pentru a patra oară. Antrenorul este în culmea fericirii alături de partenera sa de viață, alături de care mai are un copil, pe nume Liam.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc formează un cuplu de doi ani. Antrenorul este din 2022 în proces de divorţ cu Anamaria Prodan.

Partenera lui Laurențiu Reghecampf a postat un scurt mesaj emoționant, alături de o fotografie în care îl ține în brațe pe fiul nou-venit pe lume.

Iubirea mea pentru tine este dincolo de cuvinte”, a transmis Corina Caciuc, pe Instagram, de pe patul de spital.

Liam, primul fiu pe care Laurențiu Reghecampf îl are cu Corina Caciuc are aproape doi ani. Antrenorul mai are alți doi băieți, din căsătoriile anterioare. Alături de Mariana Pfeiffer, care i-a fost soție timp de 13 ani, „Reghe” îl are pe Luca, iar alături de Anamaria Prodan, îl are pe Bebeto.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și