Închide meniul
Foto

Dezvăluiri umilitoare pentru Cristi Borcea: „Era mediocru!” Secretul ruşinos care a ieşit la iveală

Reclamă

Publicat: 5 decembrie 2022, 14:59

Dezvăluiri umilitoare pentru Cristi Borcea: „Era mediocru!” Secretul ruşinos care a ieşit la iveală

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea

Cristi Borcea, alături de Valentina Pelinel / Instagram

Dezvăluiri umilitoare pentru Cristi Borcea, soţul Valentinei Pelinel. Omul de afaceri a fost dat de gol de directorul liceului din Fierbinţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea a luat BAC-ul la vârsta de 26 de ani, iar acest lucru are o explicaţie. Borcea nu a fost un elev strălucit.

Dezvăluiri umilitoare pentru Cristi Borcea

„Era un băiat liniștit, care venea la cursuri alături de alți șase colegi, toți îngrămădiți într-o Dacie verde. Era un elev mediocru. Cred că-i plăcea cartea cum îi place ochiului sarea”, spunea în urmă cu câţiva ani Gică Maftei, directorul liceului din Fierbinţi, conform evz.ro.

Soția lui Cristi Borcea a dat cărțile pe față: „Ăsta e cel mai bun mod în care poți face copiii să asculte!”

Soția lui Cristi Borcea a dat cărțile pe față, după 4 ani de căsnicie cu fostul patron de la Dinamo. Valentina Pelinel a rezumat relația pe care ea și Cristi Borcea o au cu copiii lor, prin intermediul unui citat. Cristi Borcea și Valentina Pelinel trăiesc o adevărată poveste de dragoste. Cei doi sunt căsătoriți din 2018 și au împreună 3 copii: pe Milan și gemenele Indira și Rania.

Pelinel a tras concluzia, la 4 ani după ce s-a căsătorit cu Borcea. Fostul fotomodel spune că a găsit soluția pentru ca copiii să își asculte părinții și să se bucure de o educație potrivită.

Reclamă

Soția lui Cristi Borcea a rezumat această teorie cu ajutorul unui citat al lui Oscar Wilde. „Cel mai bun mod în care poți face copiii să asculte este să-i faci fericiți”, a scris Valentina Pelinel, pe contul de Instagram, alături de o fotografie alături de familia sa.

Cristi Borcea, transformat total de Valentina Pelinel

Cristi Borcea a fost transformat total de cea de-a treia soţie a lui, Valentina Pelinel. Fostul patron al lui Dinamo, care are 9 copii cu 4 femei, lasă de înţeles că acum este un familist convins.

Recent, Valentina Pelinel a postat altă imagine virală cu Cristi Borcea. Milionarul român în vârstă de 52 de ani şi-a dus la cumpărături, în mall, cei trei copii pe care îi are cu fostul fotomodel.

Reclamă 4 / 0/3

Borcea le ţinea de mână pe gemenele Indira și Rania, care au împlinit trei ani. Alături de ei a fost şi băiatul cel mic al omului de afaceri, Milan.

În urma paşilor lor…„, a fost mesajul Valentinei care a însoţit imaginea. Aceasta a mai folosit şi descrierile: „iubire„, „familie fericită„, „sunt totul pentru mine„.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, Cristi Borcea are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit în 2018, dar ar forma un cuplu de un deceniu.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și