Închide meniul
Foto

Din ce face bani prima mare iubire a lui Laurenţiu Reghecampf. Femeia arată uimitor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 aprilie 2024, 11:10

Reclamă
Din ce face bani prima mare iubire a lui Laurenţiu Reghecampf. Femeia arată uimitor

Din ce face bani prima mare iubire a lui Laurenţiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf / Profimedia Images

Din ce face bani prima mare iubire a lui Laurenţiu Reghecampf. La 56 de ani, femeia care i-a fost alături 13 ani lui Laurenţiu Reghecampf arată uimitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mariana Pfeiffer şi Laurenţiu Reghecampf au trăit o poveste de dragoste ca în poveşti, timp de 13 ani. Cei doi au împreună un băiat, pe Luca Reghecampf. Antrenorul român mai are un băiat din căsnicia cu Anamaria Prodan şi încă doi băieţi din relaţia cu Corina Caciuc.

Din ce face bani prima mare iubire a lui Laurenţiu Reghecampf

Destinula făcut ca drumurile celor doi să se despartă, însă au rămas în relaţii civilizate. Mariana Pfeifer a rămas stabilită în Germania, acolo unde duce o viaţă discretă alături de soţul său. Mariana Pfeiffer are şi o afacere. Deţine un salon de înfrumuseţare, scrie viva.ro. La 56 de ani, Mariana Pfeiffer arată impecabil. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO CU MARIANA PFEIFFER)

Mariana Pfeiffer are 56 de ani şi are un copil cu Reghecampf, pe Luca. În prezent locuieşte în Germania şi şi-a refăcut viaţa cu un afacerist. De altfel, în puţinele postări de pe reţelele sociale apare alături de actualul soţ şi de Luca Reghecampf. A trecut peste drama amoroasă care i-a marcat viaţa.

Anul trecut, Mariana a fost în România și postat pe rețelele sociale mai multe imagini cu Luca Reghecampf și iubita fiului ei, Asiana Peng. Atunci a fost vizibilă transformarea spectaculoasă pe care a suferit-o (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Potrivit click.ro, Mariana Pfeiffer și-a diminuat ridurile de pe față cu botox. Mai mult, are și buzele ușor mărite, iar pomeții au fost definiți cu ajutorul injecțiilor cu acid hialuronic. Are și sprâncenele tatuate.

Reclamă

Cum şi-a cunoscut Mariana Pfeiffer actualul soţ

Mariana Pfeiffer şi-a refăcut viaţa după divorţul dureros de Laurenţiu Reghecampf. Femeia şi-a întemeiat o familie alături de Mathyas, un prosper om de afaceri, şi este mai fericită ca niciodată.

Mariana este o prezenţă extrem de discretă în spaţiul public şi are succes în afaceri. Are de o lungă perioadă de timp un salon de frumuseţe în Germania. Chiar ea a anunţat şi modul prin care l-a cunoscut pe actualul partener.

Mergeam foarte des la un complex cu piscină şi sauna şi acolo l-am cunoscut pe soţul meu. Nu ştia cine sunt, ce fac, a fost dragoste la prima vedere. Eu nu credeam că mai putem iubi pe cineva„, a spus Mariana Pfeiffer, acum câțiva ani, pentru click.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și