Închide meniul
Foto

Fiica Anamariei Prodan a anunţat suma revoltătoare pe care o primesc copiii de bani gata pentru o noapte în club: „Aruncă-i!”

Reclamă

Publicat: 16 decembrie 2023, 13:36

Fiica Anamariei Prodan a anunţat suma revoltătoare pe care o primesc copiii de bani gata pentru o noapte în club: „Aruncă-i!”

Fiica Anamariei Prodan a anunţat suma revoltătoare pe care o primesc copiii de bani gata din România

Sarah Dumitrescu, învăţată cu luxul / Colaj Instagram

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, a anunţat suma revoltătoare pe care o primesc copiii de bani din România de la părinţi, pentru o singură noapte petrecută în club. Tânăra în vârstă de 23 de ani a făcut declaraţii surprinzătoare într-o discuţie purtată chiar cu mama ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Învăţată cu luxul, fiica pe care Anamaria Prodan o are din căsnicia cu Tiberiu Dumitrescu a vorbit deschis despre ceea ce vede la petrecerile pe care le frecventează. A recunoscut că şi-ar fi dorit să primească mai mulţi bani de la mama ei, care are o avere uriaşă.

Fiica Anamariei Prodan a dezvăluit care este suma revoltătoare pe care o primesc copiii de bani gata din România

Sarah a anunţat că sunt mulţi copiii care primesc, pentru o seară de distracţie, chiar şi 8.000 de lei. Suma este mai mare decât două salarii minime pe economie, în România.

(Anamaria Prodan: Te-am supărat rău că nu ţi-am dat bani mulţi, e adevărat?) Da. Mereu, când mă întâlneşte o persoană nouă… toată lumea are întrebarea pe care le este ruşine să o întrebe… dar după câteva minute te întreabă. Prima întrebare: ‘Mama ta ţi-a dat mulţi bani când creşteai?’. Copiilor din ziua de azi părinţii le pun câte 60-80 de milioane ( n.r. 6-8.000 de lei) şi le spun: ‘Du-te în club, aruncă-i, du-te în vacanţă’. Şi în capul meu era, mama mea nu îmi dădea câte 60-80 de milioane să ies aşa, sau să plec într-o vacanţă de nebună, singură.

Un copil nici nu înţelege valoarea banilor atunci, la o vârstă atât de fragedă. Tu nu ne aruncai niciodată aşa bani în buzunar. Cred că noi mereu am avut bani controlaţi de tine, mereu am avut carduri unde tu ne puneai bani. Încă mai avem„, a declarat Sarah Dumitrescu în podcastul mamei ei.

Reclamă

La finalul anului 2021, Anamaria Prodan ocupa locul 141 în topul celor mai bogaţi români. Averea ei era estimată în jurul a 40-60 de milioane de euro.

Sarah Dumitrescu se bucură că, în prezent, îşi permite să îşi cumpere din proprii bani tot ce îşi doreşte. Ea joacă baschet la campioana României, Sepsi-SIC.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan şi-a făcut mama să plângă

Sarah a ţinut să asigure că nu ia în calcul, pentru moment, să îşi întemeieze o familie şi să o facă pe Anamaria Prodan bunică. Întrebată de mama ei care este marele ei vis, tânăra a avut o declaraţie emoţionantă. De altfel, agentul de jucători nu s-a mai putut abţine şi a izbucnit în plâns.

Reclamă 4 / 0/3

(Anamaria Prodan: Care e cea mai mare dorinţă a vieţii tale, în momentul acesta?) Cea mai mare dorinţă cred că este să continui ce fac acum, cu succesul pe care îl am, să pot să te întreţin şi pe tine şi pe Bebe. Rebecca e mare, poate să se întreţină.

Să îţi dau ţie şi să îi dau lui Bebe tot, aşa cum ne-ai dat tu totul mie şi lui Rebecca când eram mici. (n.r. Anamaria Prodan începe să plângă)„, a spus Sarah. „E greu să mai zic ceva„, a continuat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan are trei copii. Din căsnicia cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu le are pe Rebecca Dumitrescu şi pe Sarah Dumitrescu. Cu Laurenţiu Reghecampf îl are pe Bebeto (Laurenţiu Reghecampf Jr).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și