Închide meniul
Foto

Fiica lui Leonard Doroftei a întors toate privirile la plajă. Vanessa a făcut senzație într-un costum de baie roz

Reclamă

Publicat: 12 aprilie 2024, 17:15

Fiica lui Leonard Doroftei a întors toate privirile la plajă. Vanessa a făcut senzație într-un costum de baie roz

Fiica lui Leonard Doroftei a întors toate privirile la plajă

Leonard Doroftei, alături de soţia şi fiica lui / Colaj Facebook

Fiica de 20 de ani a lui Leonard Doroftei a întors toate privirile la plajă. Vanessa Doroftei s-a bucurat de o vacanță la malul mării și a făcut senzație. A avut o apariție electrizantă într-un costum de baie roz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trei copii are fostul mare campion al României, Leonard Doroftei, iar Vanessa este unica lui fiică. Tânăra este de o frumuseţe ieşită din comun și este feblețea tatălui ei.

Fiica lui Leonard Doroftei a întors toate privirile la plajă

Vanessa Doroftei locuiește în Montreal și studiază la un colegiu de prestigiu. Își dorește să devină medic, dar ar fi putut avea succes și dacă alegea să devină model. Imaginile postate în ultimele zile, pe nisip, au primit zeci de aprecieri (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Fiica lui Leonard Doroftei a avut probleme cu adaptarea în Canada și ia în calcul să revină în România. A trecut prin momente dificile după ce a emigrat, cu toată familia.

Fetița e în ultimul an la colegiu și vrea la medicină. Ea nu s-a regăsit aici, stă de 4 ani în casă. Stă numai în cameră. Singura ei vacanță e când merge în România. Vrea să dea la Medicină, acasă. E deșteaptă„, a declarat Leonard Doroftei la începutul acestui an pentru gsp.ro.

Reclamă

Leonard Doroftei a vorbit mereu la superlativ despre fiica sa. Doroftei a făcut chiar o glumă virală pe seama fiicei sale, care este de o frumuseţe uimitoare.

Norocul ei că seamănă cu maică-sa„, a glumit Doroftei.

Leonard Doroftei a ajuns la profesioniști în anul 1997 și s-a retras din box în 2004, având un palmares impresionant. 24 de meciuri, 22 de victorii, o remiză și o înfrângere este bilanțul său.

Reclamă 4 / 0/3

Cât a ajuns să câştige lunar Leonard Doroftei, în Canada

„Moşul” a plecat din România, în 2019, după ce a fost umilit şi numit cerşetor, în ţara pe care tot timpul a spus că o iubeşte enorm.

În aceşti ani în care familia Doroftei a trăit în Canada, fiul său, Adrian, a ajuns pe cont propriu să facă o avere, după ce a investit la bursă.

Lucrez de luni până luni, fără pauză. Câștig cam 5.000-6.000 de dolari canadieni pe lună (între 3.500 și 4.200 de euro pe lună).

Am făcut școala de antrenori în Quebec, eram cel mai bătrân cursant. Am luat-o de la zero, dar pentru mine erau amintiri din copilărie. Când au văzut ce fac, profesorii au început: «Daaa, dar el e din Europa!».

Trebuia să ne spunem palmaresul. Când a venit rândul meu, m-am ridicat în picioare și le-am spus: «Bam, bam, bam!». S-au uitat toți la mine și au făcut: «What the fuck are you doing here, man?» (n.r. – Ce dracu’ cauți tu aici?)”, a povestit marele nostru campion pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 Vezi toate știrile
Citește și