Închide meniul
Foto

„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie

Publicat: 26 aprilie 2024, 20:07

Reclamă
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie

Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără

Antonela Pătruţ şi Arpad Paszkany / Colaj Instagram

S-a aflat cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita care este cu 24 de ani mai tânără. Fostul patron de la CFR Cluj a dat lovitura în dragoste, după ce a trecut prin două divorţuri dureroase. Milionarul român era o prezenţă extrem de discretă până să o cunoască pe Antonela Pătruţ (28 de ani).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostă ispită de la „Insula Iubirii” l-a cunoscut pe Paszkany în luna februarie, chiar de „Ziua Îndrăgostiţilor”. S-au mutat imediat împreună şi de atunci sunt de nedespărţit. Cei doi se bucură acum de o vacanţă în Dubai.

Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără. Imagini spectaculoase cu Antonela Pătruţ

Arpad Paszkany îi face toate poftele noii sale iubite. După ce a plimbat-o cu elicopterul şi cu mai mulţi bolizi de sute de mii de euro prin „raiul milionarilor”, fostul finanţator din Gruia i-a mai pregătit o surpriză Antonelei.

Arpad a închiriat un iaht de lux, spre satisfacţia tinerei de 28 de ani. Antonela a şi postat mai multe imagini pe contul ei de Instagram, acolo unde are aproape 60.000 de urmăritori. O imagine în care apare în costum de baie, alături de Paszkany, s-a viralizat imediat şi a adunat peste 700 de aprecieri (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). „Îndrăgostită!„, a fost mesajul Antonelei.

Arpad Paszkany s-a despărţit de primele două soţii. Cel mai recent, Paszkany a divorţat de Anamaria Feher, care este cu 20 de ani mai tânără decât el.

Reclamă

Anamaria Feher şi Paszkany locuiau în timpul căsătoriei la Budapesta. Feher şi Paszkany s-au cunoscut la un concert într-un club de noapte şi s-au căsătorit în 2016. A doua căsnicie a lui Arpad Paszkany s-a încheiat în 2023.

Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui

Antonela Pătruţ, care este de o frumuseţe ieşită din comun, a dezvăluit că ea şi Paskany s-au mutat împreună şi a vorbit chiar şi despre nuntă.

Relația noastră a evoluat foarte repede și frumos iar acum totul e minunat. Ne-am mutat deja împreună și locuim în mai multe locații cum ar fi Malta, Budapesta și Marbella. Mă întrebi dacă vrei să mă căsătoresc? Cred că visul oricărei femei este să devină mireasă alături de bărbatul pe care îl iubește iar dacă relația noastră rămâne la fel de frumoasă ne vom gândi și la acest pas”, a declarat Antonela Pătruţ pentru click.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ea a mărturisit că e împreună cu omul de afaceri de doar două luni, dar acest lucru nu i-a împiedicat să facă deja un mare pas în faţă în relaţie.

Ne-am cunoscut printr-un prieten la începutul lunii februarie și ne-am întâlnit prima dată față în față pe 14 februarie, într-un cadru foarte romantic. A venit să mă ia cu avionul din București și am mers câteva zile în Malta unde ne-am cunoscut mai bine și practic de atunci suntem aproape non-stop împreună. Iubitul meu m-a cucerit prin faptul că ia mereu inițiativă și este un bărbat foarte cald și bun… ceea ce pe mine mă atrage foarte mult”, a mai dezvăluit ea.

Arpad Paszkany este omul care transformat CFR Cluj într-o forţă a României. Omul de afaceri a luat echipa din anonimat şi a dus-o până în grupele Ligii Campionilor. Paszkany, care şi-a vândut acţiunile în 2017, ar fi investit suma de 100 de milioane de euro la club.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și