Închide meniul

Mesajul emoţionant al lui Lionel Messi pentru Ronaldinho după moartea mamei vedetei braziliene

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 februarie 2021, 7:45

Mesajul emoţionant al lui Lionel Messi pentru Ronaldinho după moartea mamei vedetei braziliene

Profimediaimages

Mesajul lui Lionel Messi pentru Ronaldinho

"Ronnie, am rămas fără cuvinte, nu îmi vine să cred. Vreau să-ți transmit multă putere și o îmbrățișare mare ție și familiei tale. Îmi pare foarte rău, odihnească-se în pace!", a scris Messi, pe contul personal de Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miguelina Eloi Assis dos Santos a făcut anumite complicaţii şi i-au fost fatale, presa din Brazilia anunţând decesul femeii, duminică. Ea fusese  internată din 21 decembrie într-un spital din Porto Alegre. 

Ronaldinho a avut şi el Covid-19

În 2020, fostul superstar al fotbalului mondial a anunțat că a fost testat pozitiv pentru COVID-19 la sfârșitul lunii octombrie, prin intermediul unei rețele de socializare.

Fostul fotbalist de la Barcelona și Paris Saint-Germain a apărut pe Instagram și a precizat că se află deja în Belo Horizonte, acolo unde s-a izolat pentru a nu pune pe nimeni în pericol

Brazilianul a explicat atunci că ar fi trebuit să fie prezent la un eveniment și le-a cerut scuze organizatorilor pentru faptul că nu va putea fi prezent.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și