Închide meniul

Ospătarul care a ajuns milionar a răbufnit: "Mă doare undeva dacă nu mai fac afaceri cu ei!" Miza e una de milioane

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 martie 2021, 13:43

Ospătarul care a ajuns milionar a răbufnit: "Mă doare undeva dacă nu mai fac afaceri cu ei!" Miza e una de milioane

Mino Raiola este unul dintre cei mai influenţi agenţi de jucători din lume

Olycom / MIMMO CARRIERO via Hepta

Se pare că acest conflict dintre Mino Raiola şi Manchester United datează din 2012. Atunci, Paul Pogba, care era doar o tânără speranţă, a plecat gratis de la United. Sir Alex Ferguson a dat vina pe Mino Raiola pentru acest lucru. Ulterior, Manchester United l-a cumpărat pe Paul Pogba de la Juventus pentru suma de 105 milioane de euro. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu mă interesează ce zice Ferguson. El este obișnuit să i se facă pe plac de toată lumea. Așa că, dacă mă critică Ferguson, este chiar un motiv de mândrie. Este ca și cum m-ar critica Sepp Blatter. Aceeași senzație o am. Mă doare undeva, dacă nu mai fac afaceri cu United. Nu aparțin de ei, sunt independent. Doar interesele jucătorilor mei mă interesează", a fost replica acidă a lui Mino Raiola. 

Mino Raiola este un fost ospătar care a ajuns milionar

Mino Raiola, în vârstă de 53 de ani, este considerat cel mai influent agent de jucători din lume. În prezent, acesta impresariază aproximativ 80 de jucători, printre care Ibrahimovic, Haaland sau Pogba.

Până să ajungă milionar și cunoscut în lumea întreagă, Mino Raiola a început cu munca de jos. Acesta a fost ospătar la restaurantul pe care familia sa îl avea în Olanda. Acesta era unul cu specific italian, iar Raiola avea sarcina să țină legătură cu clienții pentru că a reușit să învețe rapid limba olandeză.

În prezent, Raiola cunoaște numai puțin de 7 limbi străine și a studiat dreptul. A jucat și fotbal, la formația HFC Haarlem, apoi și-a găsit un job într-o agenție de impresariat locală (Sports Promotions), care avea sub contract mai mulți jucători olandezi.

Reclamă

La 19 ani a devenit milionar, când a cumpărat un restaurant McDonald’s local și apoi l-a vândut unui dezvoltator imobiliar.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a deschis scorul la scurt timp după ce a fost introdus în teren 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și