Închide meniul
Foto

Secretul pe care Bănel Nicoliţă şi fosta sa soţie l-au păstrat timp de doi ani

Publicat: 11 septembrie 2024, 14:38

Reclamă
Secretul pe care Bănel Nicoliţă şi fosta sa soţie l-au păstrat timp de doi ani

Secretul pe care Bănel Nicoliţă şi fosta sa soţie l-au păstrat timp de doi ani

Bănel Nicoliță a divorțat de Cristina în 2020 / Spynews

Secretul pe care Bănel Nicoliţă şi fosta sa soţie l-au păstrat timp de doi ani. Bănel Nicoliţă a divorţat în 2020 de frumoasa Cristina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Divorţul dintre Bănel Nicoliţă şi Cristina a luat prin surprindere pe toată lumea. Relaţii dintre cei doi părea una solidă şi nimic nu anunţa ruptura definitivă. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO CU FOSTA SOŢIE A LUI BĂNEL NICOLIŢĂ)

Secretul pe care Bănel Nicoliţă şi fosta sa soţie l-au păstrat timp de doi ani

În anul în care a divorţat, Bănel Nicoliţă a acceptat să vorbească de unul dintre cele mai dureroase momente din viaţa sa. Bănel a explicat că ruptura de fosta sa soţie s-a produs în 2018, iar până în 2021 au încercat să îşi refacă relaţia.

Eu şi soţia mea nu mai suntem împreună de mai bine de doi ani. Oficial, am divorţat în luna februarie a acestui an. Am încercat să ne mai dăm o şansă, însă nu a mers şi am decis de comun acord să ne despărţim. Ne înţelegem foarte bine acum, avem două fete minunate, pe care trebuie să le creştem cu tot ce avem mai bun„, spunea Bănel Nicoliţă în 2020, în anul în care a divorţat oficial de Cristina, conform fanatik.ro.

Cum şi-a distrus viaţa Bănel Nicoliţă în numai patru ani!

Bănel Nicoliţă a făcut nuntă mare în Brăila, în 2014, dar căsnicia lui a rezistat numai şase ani. Cristina Nicoliţă i-a pus o singură condiţie pentru a nu înainta actele de divorţ, dar tatăl copiilor ei nici nu a vrut să audă. A refuzat să renunţe să mai bage bani la echipa de fotbal din oraşul natal, Făurei.

Reclamă
Reclamă

Bănel Nicoliţă a rămas în cele din urmă şi fără soţie, şi fără echipă. A divorţat de Cristina şi şi-a băgat clubul în faliment. Fostul internaţional român a dezvăluit câţi bani a putut pierde în mai puţin de patru ani, dar şi cu ce a mai rămas după divorţ.

Un milion de euro, plus ce aveam eu de proprietăți, să zicem că un milion și jumătate (n.r. câţi bani a pierdut). Mi-a rămas casa, mi-a rămas grădina. Într-un timp foarte scurt, am pierdut acești bani, în 3-4 ani.

Nu a fost vorba de distracții aici. De acolo a plecat totul, nu a plecat de la altceva. Mi-am asumat, am fost conștient în ce m-am implicat. Nu a fost vorba de distracții, nu am fost genul acesta„, a dezvăluit Bănel Nicoliţă la fanatik.ro.

Reclamă

Bănel Nicoliţă a dezvăluit şi câţi bani i-a plătit lui Adrian Minune să îi cânte la nunta cu 300 de invitaţi.

Nu am avut treabă, nu știu dacă am dat de 10 ori bani la lăutari. Nu mă duc să arunc cu banii, nu sunt genul. La nuntă, a fost chiar Adrian Minune. I-am dat lui Adrian Minune 7.000 în mână, plus dedicații„, a mai spus Bănel.

În urma partajului, cele două fetiţe ale lui Bănel Nicoliţă au rămas în grija mamei. Cristina Nicoliţă a păstrat apartamentul în care locuiau, dar şi cu afacerea căreia îi pusese bazele pe durata căsniciei, o grădiniţă particulară.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:29

FotoCiprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea! Mesaj emoţionant transmis de fostul portar al naţionalei: „Am dat totul din prima zi”

17:04

VideoAntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 11 septembrie

16:54

Marius Şumudică a anunţat un transfer spectaculos la Rapid: „Dacă nu eram eu, nu venea niciodată aici!”

16:37

Motivul pentru care gazonul de pe Ghencea nu se va schimba niciodată! De cât timp va fi nevoie pentru ca acesta să îşi revină

16:35

Simona Halep revine pe teren! Turneul la care va participa românca, după ce a primit un wildcard

15:26

Super-lovitură dată de Al-Gharafa, înainte de debutul în Liga Campionilor Asiei. Cine va juca alături de Coman şi Joselu

1 Foto„Până la stele şi dincolo de ele!” Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României 2 Video„Ne puteţi spune de ce l-aţi schimbat pe Niţă cu Târnovanu?” Răspunsul tranşant al lui Mircea Lucescu: „Sunt obligat să fac asta” 3 EXCLUSIVAlex Mitriţă, mesaj tranşant după ce a marcat în România – Lituania 3-1: „S-au vorbit foarte multe despre bad-boy-ul din mine” 4 EXCLUSIVIanis Hagi, după ce a fost scos de pe lista UEFA, înainte de Rangers – FCSB: „Sper să câştige şi să iasă din grupă” 5 EXCLUSIVIanis Hagi, în extaz după primele meciuri cu Mircea Lucescu selecţioner: „Toţi suntem încântaţi de el!” Anunţ despre viitorul său 6 Finlanda U21 – România U21 2-0. „Tricolorii” lui Daniel Pancu au pierdut primul loc în grupa de calificare la EURO 2025
Citește și