Închide meniul
Foto

Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român

Publicat: 19 aprilie 2024, 18:41

Reclamă
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român

Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie!

Ciprian Marica, alături de soţia lui, Ioana / colaj Instagram

Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie pe reţelele sociale. Ioana Marcu a apărut într-un sutien negru, deasupra căruia a purtat un sacou alb.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Marcu, partenera de viaţă a lui Ciprian Marica, este într-o formă fizică de senzaţie. Ioana şi Ciprian Marica au doi băieţei superbi împreună.

Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie!

Eleganța este singura frumusețe care nu se estompează niciodată”, a comentat pe Instagram cea care a publicat clipul video în care Ioana Marcu apărea în ţinuta foarte provocatoare.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Ana Țudic (@anatudicc)

Ioana Marcu şi Ciprian Marica le-au fost naşi la cununia religioasă lui Ilie Năstase şi soţiei acestuia, Ioana. Ciprian Marica a obţinut o derogare de la biserică pentru a năşi cuplul celebru, având în vedere că la momentul ceremoniei religioase el nu era căsătorit cu Ioana.

Reclamă

Ioana Năstase mărturisea că şi ea a avut un şoc atunci când a aflat că Ioana Marcu şi Ciprian Marica nu erau cununaţi religios.

Ilie Năstase şi Ciprian Marica au avut un conflict serios în ceea ce priveşte baza sportivă din nordul Capitalei. Ilie Năstase acuza că Ciprian Marica l-a scos din fundaţia pe care el o deţinea. Cei doi s-au împăcat, în cele din urmă, iar acum administrează împreună baza care i-a fost concesionată de către stat lui Ilie Năstase, pentru ca fostul mare tenismen să creeze acolo o Academie de tenis.

Ciprian Marica a replicat senin că ei nu sunt căsătoriți. M-am uitat la preot și mi-a stat inima”

Totul s-a întâmplat în ziua căsătoriei noastre. La finele slujbei, preotul a cerut certificatul de căsătorie al nașilor. La care Ciprian Marica a replicat senin că ei nu sunt căsătoriți. M-am uitat la preot atunci și mi-a stat inima. Preotul mai avea puțin și cădea din picioare. Când a înțeles cele întâmplate, părintele a terminat slujba, fiindcă nu putea anula ceremonia noastră de căsătorie. 

Reclamă 4 / 0/3

Ne-a chemat însă câteva zile mai târziu, doar pe mine și pe Ilie, și ne-a mai citit câteva rugăciuni, după povestea asta. Dar Marica atunci nu a scos un cuvânt înainte. Nici el, nici partenera sa de viață!”, declara Ioana Simion pentru playsport.ro.

Ciprian Marica, mesaj dur după ce Gigi Becali a anunţat că îl vrea pe Louis Munteanu la FCSB: „Nu e fair-play!”

Ciprian Marica, acţionar minoritar la Farul, a avut un mesaj dur după ce Gigi Becali a anunţat că îl vrea pe Louis Munteanu la FCSB. Marica e de părere că nu este „fair-play” cum a procedat patronul de la FCSB.

Louis Munteanu este împrumutat în acest sezon de Farul de la Fiorentina. Becali ar vrea să negocieze cu italienii transferul definitiv al atacantului la FCSB.

Pentru Louis Munteanu trebuie să fie o onoare faptul că e căutat și există interes în continuare pentru el. Și trebuie să fie în formă maximă în acest play-off, să joace cât mai bine în tricoul Farului.

Pe de altă parte, nu este normal ce se întâmplă cu aceste declarații (n.r. ale lui Gigi Becali). Nu este fair-play față de celelalte echipe! A fost și interesul Rapidului pentru Louis Munteanu. Dar dacă așa înțeleg unii să joace… fiecare înțelege cum vrea această situație creată”, a spus Ciprian Marica la prosport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și