Închide meniul
Foto

Avertisment primit de iubitul Mădălinei Ghenea. Lui Grigor Dimitrov i s-a amintit de relaţiile cu Sharapova şi Serena Williams

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 august 2023, 12:25

Reclamă
Avertisment primit de iubitul Mădălinei Ghenea. Lui Grigor Dimitrov i s-a amintit de relaţiile cu Sharapova şi Serena Williams

Avertisment primit de iubitul Mădălinei Ghenea

Grigor Dimitrov, în braţele româncei Mădălina Ghenea / Colaj Profimediaimages

Avertisment primit de iubitul Mădălinei Ghenea. Grigor Dimitrov trăieşte o poveste de dragoste cu actriţa româncă şi a decis chiar să se retragă din turneul de la Toronto pentru a fi alături de Ghenea, în ziua în care aceasta a împlinit 36 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bulgarul de pe locul 20 ATP nu a mai câştigat niciun turneu din 2017. Fostul finalist de la Australian Open, John Lloyd, e sigur că Dimitrov putea ajunge de nivelul lui Andre Agassi şi Bjon Borg. Totuşi, a amintit de fostele relaţii ale lui Grigor, cin cauza cărora acesta şi-ar fi pierdut concentrarea.

Avertisment primit de iubitul Mădălinei Ghenea

Lloyd, care a fost căsătorit cu Chris Evert între 1979 și 1987, a tras un semnal de alarmă.

A avut câteva relaţii importante. Adică, cine ajunge să fie într-o relaţie cu Maria Sharapova şi Serena Williams trebuie să fie respectat. Este un duo atât de mare. Apoi, bineînţeles, a fost cu Nicole Scherzinger. Totuşi, nu este un jucător suficient de bun pentru a face următorul salt în carieră.

Îmi amintesc că John McEnroe a spus că Dimitrov trebuie să se menţină departe acest stil de viaţă, din show business, dacă îşi doreşte să înceapă să câştige„, a declarat John Lloyd, potrivit sportskeeda.com.

Reclamă

Mădălina Ghenea şi Grigor Dimitrov formează un cuplu de câteva luni, şi nu se feresc să se afişeze. Românca îl însoţeşte pe bulgar la fiecare turneu la care acesta participă.

În acest an, Dimitrov a înregistrat 25 de victorii şi 14 înfrângeri. În ultimul turneu în care a fost pe tabloul principal, la Washington, a fost eliminat de Daniel Evans în semifinale.

Mădălina Ghenea, răsfăţată de Grigor Dimitrov în ziua în care a împlinit 36 de ani

Mădălina Ghenea a postat o serie de fotografii pe contul oficial de Instagram, unde a dezvăluit cum a fost răsfăţată de Grigor Dimitrov (Vezi GALERIA FOTO de la finalul articolului).

Reclamă 4 / 0/3

Răsfăţul a fost unul în cinci paşi. Primul a fost zborul, cei doi plecând într-o scurtă vacanţă. Al doilea, frumoasa româncă a savurat un ceai, relaxându-se la un spa. Al treilea pas a fost reprezentat de o relaxare şi la piscină, alături de Grigor Dimitrov.

Bulgarul a imortalizat acest moment, şi a postat o fotografie pe contul său de Instagram, unde i-a urat „la mulţi ani” iubitei sale.

Pentru al patrulea pas, Mădălina Ghenea a postat o fotografie cu un superb buchet de trandafiri, primit probabil de la Grigor Dimitrov. Iar în cele din urmă, pasul final a fost o baie cu spumă.

Pentru a nu o lăsa pe Mădălina Ghenea singură de ziua ei de naştere, Grigor Dimitrov s-a retras de la turneul de la Toronto. Decizia a fost una surprinzătoare, având în vedere că turneul este de categorie Masters, iar bulgarul se afla într-o formă excelentă, după semifinala bifată săptămâna trecută la Washington.

Dimitrov ar fi trebuit să joace marţi, în primul tur, contra lui Borna Coric. În cele din urmă, bulgarul de 32 de ani a fost înlocuit de Vukic.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 14:10 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu Vezi toate știrile
Citește și