Închide meniul
Foto

Ion Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale

Publicat: 19 aprilie 2024, 17:05

Reclamă
Ion Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale

Ion Țiriac a plătit un "preț obscen" și a așteptat cinci ani să o primească

Ion Țiriac şi Nadia Comăneci / Profimediaimages

Ion Țiriac a plătit un „preț obscen” pentru o „bijuterie” rară și a așteptat cinci ani să o primească. În cele din urmă, miliardarul român se poate lăuda că o are în colecţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu o avere estimată de Forbes la la 2.1 miliarde de dolari, fostul mare jucător de tenis este în extaz. Omul de afaceri în vârstă de 84 de ani şi-a prezentat ultimul bolid. Este vorba de modelul Mercedes AMG Project One, produs în doar 275 de exemplare și care atinge o viteză maximă de 350 km/h.

Ion Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească

Ion Ţiriac tocmai a prezentat, în cadrul unui eveniment, maşina de lux care atrage toate privirile (VEZI GALERIA FOTO SPECTACULOASĂ DE LA FINALUL ŞTIRII). Va fi expusă publicului pentru următoarele două săptămâni.

View this post on Instagram


A post shared by Tiriac Collection (@tiriaccollection)

Reclamă

Anul trecut, fostul jucător de tenis refuzase să anunţe cât a plătit pentru noua lui „bijuterie”.

De cinci ani de zile o aştept, a ajuns în sfârșit. Acel Mercedes de curse. Nu întrebaţi cât costă pentru că este obscen, dar îl am şi este în colecţie. Îl vom desface împreuna imediat după Anul Nou”, spunea Ion Țiriac.

Totuşi, din informaţiile de pe site-urile de profil, un Mercedes AMG Project One costă aproximativ 2.7 milioane de euro!

Reclamă 4 / 0/3

Ion Ţiriac a cedat şi renunţă la proiecte de zeci de milioane de euro din România

Ion Ţiriac a dezvăluit că renunţă la două proiecte de zeci de milioane de euro din România. Fostul mare jucător de tenis este revoltat din cauza legislaţiei din ţara noastră şi a anunţat că nu mai are răbdare. A încetat discuţiile atât pentru stadionul de tenis pe care îşi dorea să îl construiască în Bucureşti, cât şi pentru patinoarul din Braşov.

Ion Ţiriac dezvăluise, anul trecut, că avea pregătite 30 de milioane de euro pentru construcţia unei arene de tenis în Capitală. Este fericit că a reuşit să aducă un nou turneu ATP în România, după o pauză de 8 ani.

Am adus turneul înapoi. Sunt foarte mândru să spun că Djokovic s-a antrenat în România. Nu mi-a uitat numele. Trei sferturi din succes este aici, pentru că aici s-a antrenat. Doamnelor și domnilor este înapoi. Îi mulțumesc lui Marica și Năstase, lui Cosmin Hodor că a făcut ce a făcut. Îi mulțumesc fiului meu că mi-a dat banii să fac asta.

Probabil și anul viitor vom sta aici. Treaba cu stadionul de 13.000 de locuri este terminată din cauza legislației, cum e terminată și treaba la Brașov. Am obosit și eu să ma rog de toată lumea. Hai să facem ce putem să facem cu turneul ăsta. E cel mai bun pe care l-am avut. E sold out complet la un turneu de 250.

Il păstrăm pe asta și vedem ce se poate face. Ce să vă mai zic? Nu am prea multe, dar având în vedere că 8 ani nu am reușit să jucăm… Suntem o țară grozavă, dar uneori suntem prea mulți români în România”, a declarat Ion Țiriac la o conferinţă de presă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și