Închide meniul
Foto

Iubita fiului lui Ion Ţiriac a rupt tăcerea despre decizia radicală de a pleca din România: „Mereu mi-am dorit asta!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 februarie 2024, 17:04

Iubita fiului lui Ion Ţiriac a rupt tăcerea despre decizia radicală de a pleca din România: „Mereu mi-am dorit asta!”

Iubita fiului lui Ion Ţiriac a rupt tăcerea despre decizia radicală de a pleca din România

Iubita fiului lui Ion Ţiriac a rupt tăcerea despre decizia radicală de a pleca din România. Sorana Cîrstea a vorbit despre decizia de a-şi lua rezidenţă în Abu Dhabi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea a spus că întotdeauna şi-a dorit să aibă o rezidenţă şi în străinătate, nu doar în România. Aceasta are de doi ani de zile rezidenţa şi în Abu Dhabi. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO CU IUBITA FIULUI LUI ION ŢIRIAC)

Iubita fiului lui Ion Ţiriac a rupt tăcerea despre decizia radicală de a pleca din România

„M-am mutat la Dubai. De doi ani mi-am luat rezidența la Abu Dhabi, dar locuiesc la Dubai. Mereu mi-am dorit să locuiesc și în țară, dar și în afară, mai ales că sportul practicat de mine presupune să fii mereu plecat.

Mi-am dorit să locuiesc 50%-50%, adică jumătate de an în România și jumătate de an în afară. Bine, impropriu spus jumătate de an, pentru că eu călătoresc extrem de mult” a spus Sorana Cîrstea pentru digisport.ro.

Sorana Cîrstea, tot mai aproape de Top 20 WTA

Sorana Cîrstea este tot mai aproape de Top 20 WTA! După sfertul de finală de la Abu Dhabi, Cîrstea a urcat până pe locul 22 WTA. Cea mai bună clasare din cariera româncei a fost locul 21, în 2013.

Reclamă

Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian au urcat şi ele în clasamentul WTA, după prestaţii foarte bune la Transylvania Open. Ana Bogdan a jucat finala, acolo unde a fost învinsă de Karolina Plsikova, în timp ce Jaqueline Cristian s-a oprit în semifinale, fiind învinsă chiar de Ana Bogdan.

Sorana Cîrstea este în continuare jucătoarea din România clasată cel mai bine în ierarhia WTA, conform clasamentului dat publicităţii luni. Ana Bogdan a urcat 11 locuri, după ce a jucat finala de la Transylvania Open, potrivit news.ro.

Cîrstea a urcat patru locuri faţă de săptămâna trecută şi este pe poziţia 22, cu 1829 puncte. Ana Bogdan a urcat de pe locul 65 pe 54 şi are 1164 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Jaqueline Cristian, semifinalistă la Transylvania Open, a urcat nouă poziţii, până pe locul 72 (976 de puncte).

Dincolo de top 100, Irina Begu a coborât un loc, ea fiind acum pe 118, cu 632 de puncte.

În top 200 mai sunt Gabriela Ruse (coborâre pe locul 153, cu 501 de puncte), Irina Bara (urcare de trei locuri până pe 174, cu 436 de puncte) şi Miriam Bulgaru (urcare de două locuri, pe 193, cu 405 puncte).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și