Închide meniul
Foto

Lux şi opulenţă pentru Florinel Coman şi Tavi Popescu. S-au mutat în apartamente de sute de mii de euro şi conduc super-bolizi

Publicat: 2 aprilie 2024, 21:21

Reclamă
Lux şi opulenţă pentru Florinel Coman şi Tavi Popescu. S-au mutat în apartamente de sute de mii de euro şi conduc super-bolizi

Lux şi opulenţă pentru Florinel Coman şi Tavi Popescu

Florinel Coman şi Tavi Popescu, alături de partenerele lor / Colaj Instagram

Lux şi opulenţă de care se bucură Florinel Coman şi Tavi Popescu, în Capitală. Cei doi jucători de la FCSB au avut parte de un tratament special de la patron. Gigi Becali a recunoscut că le-a făcut toate poftele fotbaliştilor care speră să îi aducă titlul pe care îl aşteaptă din 2015.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera i-a împrumutat cu o jumătate de milion de euro pe cei doi jucători. Octavian Popescu a primit chiar şi o bolid de senzaţie, care a costat 35.000 de euro.

Lux şi opulenţă pentru Florinel Coman şi Tavi Popescu

Şi un fost jucător al roş-albaştrilor a fost ajutat de Gigi Becali să îşi cumpere o locuinţă care a costat o „avere”. Ianis Stoica a ajuns între timp la Hermannstadt.

Ianis Stoica a vrut apartament, 200.000, ia-i apartament de 200.000, scade din salariu. Șut, vreau apartament, i-am luat apartament, scade din salariu. Cine îți ia apartament?

Florinel Coman, 300 de mii apartament. Ia-i apartament, scade din salariu. Cine face așa? Face cineva așa?

Reclamă

Miculescu are 10-12.000. În Miculescu am încredere, când a intrat, omul a dat gol. Cornerul (n.r. cu Farul) e de la el, lui nu i-a venit bine, că dacă o primea bine, îi rupea urechile, are execuții Miculescu. Va intra cu Craiova, dar 20 de minute, când obosește Tavi.

Păi cum n-a primit? George (n.r. Octavian Popescu) a primit imediat apartament. I-a luat domnul Becali mașină, cadou, i-a luat domnul Becali apartament. I-am luat cadou mașină de 35.000 și apartament de 200.000”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Florinel Coman va avea un salariu uriaş dacă rămâne la FCSB

Florinel Coman va avea un salariu uriaş la FCSB! Acest lucru se va întâmpla din vară, dacă va accepta să rămână la FCSB în ciuda faptului că are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Coman ar avea o ofertă din Arabia Saudită, de la Al-Duhail. Echipa arabă ar fi dispusă să îi ofere un salariu de circa 2 milioane de euro pe sezon.

Gigi Becali a anunţat că îi va face un salariu uriaş lui Coman la FCSB, dacă acesta va accepta să rămână la „roş-albaştri”. Becali i-a propus un salariu de 60.000 de euro pe lună lui Coman.

Am vorbit cu Coman, vreau să plec afară. ‘Da, mă, tată, şi eu vreau, să iau banii pe tine’. ‘Nu te hazarda, îţi fac 60 de mii’.

(n.r.: despre salariul lui Coman, care ar fi mult peste tot ce găseşti în Liga 1) Nici nu mai găseşti cum e Coman”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

În momentul de faţă, cel mai bine plătit jucător din Liga 1 este Vlad Chiricheş, care are un salariu de 400.000 de euro pe an. Chiricheş a renunţat însă la salariul uriaş în perioada în care a lipsit de pe teren, fiind de acord să primească doar 5.000 de euro pe lună. Florinel Coman câştigă 30.000 de euro pe lună la FCSB.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipele de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră Vezi toate știrile
Citește și