Închide meniul
Foto

Mesajul emoţionant al soţiei lui Andrea Compagno pentru atacantul italian, după ce acesta s-a despărţit de FCSB!

Bogdan Stănescu Publicat: 11 februarie 2024, 18:09

Reclamă
Mesajul emoţionant al soţiei lui Andrea Compagno pentru atacantul italian, după ce acesta s-a despărţit de FCSB!

Mesajul emoţionant al soţiei lui Andrea Compagno pentru atacantul italian, după ce acesta s-a despărţit de FCSB!

Andrea Compagno şi soţia sa, Helenia / Instagram

Helenia, soţia lui Compagno, a marcat şi ea momentul despărţirii atacantului italian de FCSB. Iată mesajul emoţionant al soţiei lui Andrea Compagno pentru fotbalist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a plecat în China, la Tianjin Jinmen Tiger. Gigi Becali va încasa numai 120.000 de euro pentru jucătorul pe care l-a cumpărat cu 1,5 milioane de euro.

Mesajul emoţionant al soţiei lui Andrea Compagno pentru atacantul italian

Sunt mândră de tine și de cât de profesionist ai fost. Sunt sigură că așa vei fi în continuare. Asta mereu te-a făcut să fii diferit de restul. Dar, din păcate, doar cei care te cunosc bine știu asta. Acum întoarcem pagina. Te iubesc, iubirea mea”, a fost mesajul pe care l-a transmis Helenia pe Instagram.

Helenia este însărcinată, urmând să dea naştere primului copil al cuplului. Ea recunoştea, cu o altă ocazie, că îşi doreşte mai mulţi copii cu atacantul italian.

Nicolae Dică, în prezent antrenorul lui FC Voluntari, a declarat că nu înţelege transferul lui Andrea Compagno în China. Dică a avut doar cuvinte de laudă pentru Compagno, pe care l-a pregătit în perioada în care se afla pe banca celor de la FCSB.

Reclamă

„Pe mine Compagno m-a ajutat foarte mult”

„La cum arată clasamentul, cred că FCSB are şansele cele mai mari la titlu. Cât am fost acolo, pe mine m-a ajutat foarte mult. A avut evoluţii foarte bune. Ei nu mai au un alt atacant şi putea să îi mai ajute.

Decizia e a antrenorilor, conducătorului, cei care au vrut să îl vândă. FCSB are acelaşi tip de joc. Este acelaşi tip de joc pe care îl avea FCSB-ul şi când era Compagno în teren.

El este un jucător super profesionist. În primul mandat l-am avut pe Teixeira, care era foarte profesionist. Compagno e la fel, le dădeam exemple celor tineri să înveţe de la el, să facă ceea ce face el pentru că e profesionist.

Reclamă 4 / 0/3

Eu acolo îl am pe Adam Nemec. Este pe acelaşi stil. Îşi face programul după antrenament, sunt foarte asemănători, să ştiţi”, a declarat Nicolae Dică pentru fanatik.ro.

În 55 de meciuri jucate la FCSB, Andrea Compagno a marcat 20 de goluri. El mai are alte 26 de reuşite în România, din perioada în care a evoluat pentru FCU Craiova. Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, atacantul italian este cotat la 2,3 milioane de euro.

Andrea Compagno a explicat de ce Gigi Becali s-a ales cu o „gaură” financiară de 1.3 milioane de euro

Gigi Becali a primit o sumă mică de transfer din cauza faptului că italianul era în ultimele 6 luni de contract cu FCSB. Totuși, Andrea Compagno a dezvăluit faptul că și-a dorit ca patronul vicecampioanei să încaseze mai mulți bani în schimbul său, doar că acest lucru nu a putut fi realizabil, în această perioadă de mercato.

Totodată, fostul golgheter a dezvăluit că a avut oferte mult mai bune în trecut.

„Din Turcia nu știu ce echipă a făcut oferta. S-a scris despre Konyaspor, dar asta a fost doar prima ofertă. Era o situație slabă în clasament, din punct de vedere financiar, la fel. Nimeni nu se ducea acolo! La final a rămas doar asta din China. Pe ultima sută de metri a mai apărut ceva din Turcia, dar eu nu știu nimic.

Pare că eu am vrut să plec în China doar ca FCSB să nu ia bani! Nu e adevărat! Eu o să le fiu mereu recunoscător celor de la FCSB! Mi-au dat o oportunitate mare, mai ales anul trecut. Pe suporteri o să îi am în inimă. Eu speram să ia 1,5 – 2 milioane pe mine. Am avut ofertă în Olanda, domnul Becali putea lua bani pentru mine.

Eu zic încă odată, e vorba de familia mea, de situația mea, dar din Turcia nu a fost o ofertă bună”, a spus Andrea Compagno, la plecarea din țară.

Reclamă

 

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și